Milyen sűrűn kap ajándékot(játékot) a gyereketek?
Szülinap, karácsony nagy ajándék.
Télapó, nyuszi csak csoki
Gyereknap, névnap kis ajándék.
De van, hogy csak oknélkülkap valami kisebbet
Alapvetően mi is a nagy ünnepekre korlátoznánk, de mivel nem szeretnénk, ha olyankor száz játékkal halmoznák el, így idő közben is csepegtetünk, kb. 2 havonta, de ezek főleg könyvek. Viszont matricás kifestőket, foglalkoztató füzeteket, és hasonlókat sem tudom, hogy milyen gyakran lenne jó adni, hogy ne érezze azt, hogy bármit bármikor megkaphat.
Nagyobb használati tárgyakat, mint például biciklit, akkor veszünk, amikor aktuális, hogy jó legyen a méret, mert tavasszal-nyáron nincs semmilyen ünnep, fél-háromnegyed évre előre pedig nem praktikus megvenni.
Viszonylag nagyobb ajándékot karácsonyra, szülinapra kap a 9,5 éves fiam, illetve most bejött a bizonyítvány-ajándék is.
Húsvétra a mama szokott venni, de az kisebb. Mondjuk erről is az osztálytársaitól hallottam, még másodikban, hogy ők kaptak, nem is értettem, miért... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!