Mit tettél volna a helyemben ? Nagyon pici baba a játszótéren ?
Tegnap a játszótéren egy anyuka,apuka ,nagy mama és egy pár hónapos max 3 hónapos vagy kisebb baba .Szóval bele tették a homokozóba ,utána ilyen gumis padlón ami homokos volt le tették ,hogy kúszon a csupasz lábán látszott hogy nem tetszett neki,nem tudott kúszni inkább csak fájt a lába ,utánna pedig az ülni nem tudó babát hintáztaták pedig csak kézben akart lenni.
Alig bírtam ki hogy ne szóljak hogy kicsi még a játszótérre .
Kérdező!
Szerintem te nem láttál még csecsemőt 🤦♀️🤣🤣
3 hósan a hátan fekszik. Ha hasra teszik max felemeli a kezét alkartámasszal. Még ide oda fordulni sem tud, nem mászni. A fejét is most kezdi el stabilan megtartani...😂😂
🤦♀️ Fájt a lába.
Biztosan..
Szerintem te nem láttál még pici babát..
Átérzem kérdező.
Max 5 hónapos babával, délután 2 órakkor ültek a tűző napon a kedves szülők (stégen szabad strandon).
Láttam ahogy fogdozta az anyuka a baba fejét, hogy át van forrósodva...
Nem tartottam túl egészségesnek de hát mit mondjon az ember idegeneknek...
Ismerősöm pont a 3
hónapos kisfiáról tett ki instagramra videót, hogy egy pulcsival belekötötte a játszótéri hintába és lökte. Ott tuti, hogy csak 3 hós volt akkor a baba.
Bizonyára lett neki szólva, hogy nem kellene mert nagyon gyorsan eltűnt a videó.
Szóval tényleg vannak ilyenek.
Ő mondjuk elég extrémen tolja a gyereknevelést, 3 hósan már tolja a pogácsát a gyerek szájába, a kezébe adja az energiaitalos dobozt hagy nyalogassa... a kislányt el is vették tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!