Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel kenhetném be kislányom...

Mivel kenhetném be kislányom arcát sötétbarnára, hogy kis "néger" gyereknek hasson? Fellépésre kellene.

Figyelt kérdés
Valami tartós,nem könnyen letörölhetőt szeretnék,de mindenképpen egészséges,bőrére nem káros anyagra gondolnék.Tudom van az arcfestésre való festék,de esetleg van más ötletetek?
2010. aug. 25. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kakaópor testápolóval keverve.
2010. aug. 26. 07:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem az első gondolatom: Nivea + kakaópor.
2010. aug. 26. 07:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Igaz az én ötletem nem kencés, de leírom, hátha...

Kiskoromban néger lány voltam a farsangon és anyum úgy oldotta meg, hogy rám adta egy barna garbóját, amit egész a fejem tetejéig húzott, majd lyukat vágott a szememnek és egy picit az orrlyukamhoz. Fejemen fekete paróka, barna harisnya rajtam és valami fehér ilyen szálakból álló szoknya.... fog sincs azt hogy hívják.

2010. aug. 26. 10:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Barnító krém? Amit a testépítők használnak az tuti barna.
2010. aug. 26. 13:35
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Aranyosak vagytok:)

A tégelyes festék tényleg olcsó és jó lenne,azt hiszem megrendelem,ez a legegyszerűbb:)Köszönöm az weboldalt!

2010. aug. 26. 16:18
 16/16 A kérdező kommentje:

Még kisszoknyát is csinálok krepp papírból vagy lehet,hogy inkább kukorica levélből,hogy élethűbb legyen a banánszoknya:)

Köszi mindenkinek!

2010. aug. 26. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!