Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Illik az óvónéniknek karácsony...

Illik az óvónéniknek karácsonyra ajándékot vinni?

Figyelt kérdés

Picit meglepödtem megmondom öszintén!A héten már az 5.-ik kérdést látom a fórumokon hogy ki mit visz az óvónéniknek!

Öszinte leszek!

Nekem meg se fordult a fejemben hogy vigyek!Névnap,szülinap és kész!

Igazából nem tudom hogy kellene mert kisfiam középsös és mivel kiscsoportot kihagytuk ezért még tapasztalatom sincs!

Az biztos megérdemelnék mert nagyon kedvesek,de túlzásba se szeretnénk esni hogy én viszek a többi anyuka meg nem!

És mivel most költöztünk ide még nagyon nem ismerem az anyukákat és meg kérdezni se tudom öket!Vagyis megtudnám de gondoltam elöször titeket kérdezlek!

További szép napot kivánok!

2008. dec. 8. 10:51
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

szia!

Nem is tudom nekem is középsős a lányom, de nekem se fordult meg a fejemben. Bár tavaly kaptak kis apróságokat ha jól emlékszem... Valami szebb gyertyát,mikulás virágot vagy ilyesmit. Ha veszel is valamit, semmiképp se nagy dolgot, csak jelképesen mégis valamit...

2008. dec. 8. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Én sem szoktam semmit vinni,úgyhogy nyugodj meg nem vagy egyedül!Még szülinapra és névnapra sem.Év végén viszont a csoport közös ajándéka mellé viszek 1-1 doboz Raffaellót,vagy valami más édességet.Úgy vagyok vele,hogy virágot sokat kapnak,én is örülnék az édességnek mellé.Szerintem ez karira is jó lehet,teszel rá egy maslit,aztán kész.Elég jelképes ajándék szerintem!
2008. dec. 8. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az óvónéni jobban értékeli,ha valamit otthon csinál a gyerkőcöd a te segítségeddel.Valami gipszfigura,vagy gyurma,esetleg fűzzön egy karkötőt az óvónéninek.
2008. dec. 8. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Hát én ezen most teljesen meglepődtem. Névnap? Szülinap? Karácsony? Ez komoly, hogy van aki mindenre visz ajándékot az ovónéninek?

Nekem két gyermekem van a nagy már iskolás a kicsi kiscsoportos, de én a pedagógus napot kivéve sosem vittem ajándékot az ovónőnek. Kivéve persze ballagáskor. Teljesen feleslegesnek tartom és akkor majd az iskolába is minden évben visztek ajándékot az épp aktuális tanárnak?

Lehet hogy én nagyon maradi vagyok, bocs aki nem ért velem egyett, de én nekem eszem ágában sincs ilyesmire rászoktatnom a kedves ovónéniket akik jóval többet keresnek mint én.

2008. dec. 8. 14:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy kellene.Én óvónő vagyok, az én lányom is ovis, és természetesen a Jézuska hozza az ajándékot.Milyen kavar lenne benne ha ő meg vinne az óvónéninek hiszen nem neki kellene hanem a Jézuskának.

Én nem szoktam kapni, csak nagyon ritka esetben karácsonyi ajándékot, és akkor sem vásárolt terméket.1-1 rajzot, festményt, a nagyobb ovisoktól.

2008. dec. 8. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Napközis tanító néniként dolgoztam,mikor egy-két gyerek hozott édességet,díszt, de az az iskola, óvoda szerintem más, nyilván mindenki örül a figyelmességnek de ahogy a "kolléga" mondta nem kell hogy összezavarja a gyereket.Pedagógusnap ás slussz.
2008. dec. 9. 13:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is óvónő vagyok, vagyis voltam néhány évig. (Most gyesen vagyok.) Én nagyon örültem, ha a pedagógus nap egyáltalán eszébe jutott valakinek. A legjobban a saját kertből szedet 1 szál virág, vagy a gyerek által készített "ajándék" hatott meg. Szerintem elég az év végén egy jelképes ajándék, esetleg még névnapra. De nem hinném, hogy elvárják. (Normális esetben.) Ha meg mégis vinnél valamit karácsonykor, tényleg ne nagy ajándékra gondolj. Amúgy biztos örömet szerzel/szereznél vele.
2008. dec. 12. 17:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megoldódott a problémám!Közösen veszünk szülök(gyerekek)ajándékot!

Köszönöm szépen a vállaszokat!

2008. dec. 13. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!