Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem fulladtok bele a gyerekete...

Nem fulladtok bele a gyereketek játékaiba?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat kaptunk, ajándék, öröklés, kis lakásban lakunk, férjemnek semmi se sok, én agybajt kapok, mert nem győzöm szortírozni.

Néha úgy visszamennék a 80-as évekbe, mikor alig volt játék, mert ez a megalomán világ kikészít.

Csak én gondolom így?

2021. jún. 14. 22:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

De, ráadásul a legtöröttebb semmire nem jó kacatot is meg kell tartani, mert jajj az a gyereké, ő kapta, ő döntse el, hogy kell-e vagy nem, nekik meg persze kell... A nagyobb lassan 8 éves, de még az ő baba játékai is itt vannak, mert kell neki... Csak azt nem tudom minek, kb semmivel sem játszanak (még a legújabb játékaikkal sem), viszont a lakásban alig lehet elféni 😡

(nálunk a pici szobában (9m2) 7 nagy tároló láda van, már a szekrényhez is alig férni miattuk) plussz a mi szobánkban plussz 4 kisebb, + a nagy legós és 1 nagy szekrény teli 😡😡)

2021. jún. 15. 08:45
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Megorulok tole. Most a heten fogok szortirozni. Regi kiskonyhat muanyag jatekokat levisszul a jatszoterre. Ott orulnek neki a gyerekek. Minket a tarsas puzzle is ellep. Azt sajnalom kidobni. 30 doboz csak az....
2021. jún. 15. 09:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, később kevesebb lesz.

Viheted majd bölcsibe, oviba, suliba őket, örülnek neki bent.

Nálunk is rengeteg van, igazából akkor látszik, milyen sok, mikor játszik vele.. Nekem nincs külön bajom azokkal, amik 5 centinél nagyobbak, de 1 cmes játékokból kb 5 kiló van, 2 nagy ikeás tárolónyi.. azok a kedvencei.. meg a vasalható gyöngyök, fú, azokat mindig kirámolja, véletlen sem vasalásra, hanem rápakolja a könyvek tetejére, az a kispohár a, a karkötő, a virág, az étel.. Mindenütt ott vannak.

Szerintem jó, ha vannak játékok, az viszont engem is zavar, hogy a törötteket meg akarja tartani, hatalmas hisztiket levágott, a lyukas zoknikért is és én voltam a gonosz, hogy ki kell őket rakni..

Szerintem a sok játék nem öli ki a kreativitást, legalábbis az én gyerekemnél kevesebb kreatív gyereket ismerek.. egy csomó drága holmija van, de képes a papírfecnit a csokiról rányomni a barbi fejére, mint korona vagy nyaklánc, persze nem érdekli, hogy 7 különböző barbikoronája van, meg 19 nyaklánca.. Néha azt az összeget sajnálom, ami játékokra ment el, de el is szoktuk adni, ami jó állapotú és kinőtte, és amit nem vesznek meg elajándékozzuk az aktuális intézménynek, amibe jár, szóval jön is vissza belőle, meg hasznos is több szempontból.

Társasnak nagyon örülnek bárhol, azon a legkönnyebb túladni, akár pénzért!

2021. jún. 15. 11:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nálunk minden a szobájában van, csak 16 nmes, de van benne egy "galériaágy" is, alatta bunker, szóval van hely bőven játszani így is. Máshol nincsenek játékok, csak a kádban egy adag szivacs, vagy ha pancsolásnál be akar vinni valamit, viheti oda.
2021. jún. 15. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!