104 centi és 16 kiló nagyon sok egy 3 évesnek?
Biztos baj? Nem csak megjegyezte, ha nagyobb az átlagnál, az tény, ha megjegyezzük, nem feltétlenül gond, csak egy megjegyzés.
Amugy meg mit tudsz vele csinálni?
Hát magasabb na és? Vannak magas férfiak is.
Mellesleg az én kisfiam is magas, 2 éves státuszon 97 cm volt és 15.5 kg. Sokan 3 évesnek nézik.
A súly kicsit sok a magassághoz képest.
Fiam 110cm volt a 3 éves státuszon, ez nem gond.
Szerintem ez teljesen jó. Tesóm fia 3 éves státuszon volt 104 cm 28 kg.
Azt mondta neki a védőnő, hogy a magassága az nem baj de a súlya nagyon sok 10 kg-val több mint kellenne. Úgy hogy ne aggódj ez pont jó. Az én fiam kb 100 cm és 15.5 kg augusztsba lesz 3 éves.
A magasság lehet genetika is ha a szülök magassabbak valószínű a gyermek se lesz alacsony, de az is lehet hogy most egy ideg stangál és nem nő gyorsan.
Bírom a védőnöket hogy ha már egy gyerek kicsit magasabb alacsonyabb mint ami nekik írva van az egyből baj. Még jó hogy egy gyerek fejlődése sem egyforma.
A mai gyerekek átlagban sokkal nagyobbak. Én évvesztes voltam mert 6,5 évesen nem voltam 20 kg és nem engedtek iskolába. :)
Amíg arányos,addig szerintem nincs vele semmi gond,ne aggódj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!