Mennyire vagytok körülmetélés pártiak?
Szerintem kb ugyanannyi érv van ellene, mint mellette, tehát teljesen egyéni preferencia. Amerikában is van olyan államok ahol a fiú babák közel 90%-án elvégzik és vannak ahol kevesebb mint 25%-on.
Én nem csináltatnám meg, mert nem csökkenti drámaian a fertőzések kockázatát. Értelem szerűen ha orvosilag indokolt, akkor támogatom, de csak úgy nem.
Pont ez a problémám. miért kell támadni azt aki más véleményen van?
A körülmetélés pont az a téma ahol mindenkinek megvan a saját véleménye és ezzel békén is lehetne hagyni egymást. Látom az 1-est is lepontoztad, mert támogatja. Nem értem, hogy miért akarnak emberek mindenképpen áttéríteni másokat a saját véleményükre. A te és a gyereked pénisze a te dolgod. A más gyerekének a pénisze meg az ő dolga.
Mindkét oldal mellett vannak pro és kontra érvek, nem értem miért kell belőle ügyet csinálni
P.S.: szerintem nem csoníktás
Semennyire.
A parom körül van metélve, de ő afrikából származik, ott ez a természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!