Van még akinek 2éves gyerköce kiságyban alszik? Olyan
gond van h kb 1honapja külön nagyágyba került a fiam,
és bizony esze ágában se nincs egyedül elaludni, elötte
szépen aludt. Már nagyon azon gondolkodom hogy visszahozom
a kiságyat neki
Az én kisfiam 23 hónapos, és még mindig a kiságyban alszik. Tervezzük a második babát, remélem hamar sikerül teherbe esnem, és a szülésig valószínűleg nem is fogom lecserélni a kiságyat.
2010. aug. 25. 15:26
23 hós fiam is kiságyban alszik, ügyesen egyedül, külön szobában. Én ezt nem tartom cikinek. Sokat pörög éjjel, szerintem neki nem lenne biztonságos a nagyobb sima ágy. Én még egy darabig ebben fogom altatni. Én a helyedben visszatenném a megszokott ágyába. Ha simán alszik benne, akkor had tegye! Ja, és cumisüvegből issza este és reggel a tejét, mert igy esik jól neki. Ezt sem fogom elvenni tőle, majd vált, ha ugy gondolja. Ráérünk nagyfiúk lenni az ovodáig:)
2010. aug. 25. 16:53
Az én 26 hónapos lányim is kiságyban alszik, sztem még nem érett meg arra, hogy levegyem a rácsokat. Majd 1-2 hónap múlva kipróbáljuk.
(Én 3 éves koromig aludtam rácsos ágyban, és nem álltam meg a fejlődésben...)
2010. aug. 25. 18:00
27 hónapos a lányom, kiságyban alszik.
Igaz, szinte születése óta le van szedve az egyik oldalon a rács-ahol a mi ágyunkkal találkozik...
Mióta tud járni, azóta szabadon jön-megy...
Lényegében ilyen félig meddig kiságy--de legalább a másik oldalon nem esik le :)
2010. aug. 25. 18:52
Mivel a 26 hónaposan fiam hálózsákostul (!) mászott ki a rácsos ágyból, így vettünk neki egy kiságyat. Azóta csak úgy alszik el, hogy én is ott vagyok, éjszaka 1x felkel és szintén velem alszik vissza, és korán ébred. Szóval jó lenne, ha valaki olyan is írna, aki már túlvan ezen és el tudja mondani miért van ez és még meddig tart. Nálunk már 2 hónapja...
2010. aug. 25. 21:36
23 hónapos a kislányom még rácsos ágyban alszik, nincs semmi gondja vele, jól érzi benne magát, egyelőre nem tervezem, hogy leveszem, mert általában a rácsnak lapulva alszik, ha nem lenne ott, félek, hogy legurulna.
2010. aug. 27. 14:51
A barátnőmék mind a két gyereküknek a 3. szülinapjára vettek rendes ágyat, addig rácsosban aludtak. A lányom 2 éves, és nem tervezem a cserét. A nővéremék ahogy váltottak 2 éve előtt elkezdődött az éjszakai járkálás a szülőkhöz. Én azt nagyon nem szeretném, örülök, hogy a helyén alszik.
2010. aug. 27. 15:05
A lányom 26 hónapos, rácsos ágyban alszik, most sajna kénytel leszek kivenni, mert januárban jön a tesó, hát én is félek, mert van, hogy a kiságyban is még fél órát hemperg, meg dumál, énekel mire elalszik, szerintem a rendes ágyból simán ki fog mászni, he nem leszek mellette!
Próbáljj neki mesélni, míg takarékon nem lesz, hátha úgy könnyebben megy az elalvás!
2010. aug. 27. 15:26
Mióta rendes gyerekágya van a fiamnak, ő is átjön hozzánk éjszaka.
2010. aug. 27. 15:41
Én is pontosan így jártam. Ezek után visszaraktuk a rácsos ágyába, egy két hónapra rá végre ismét rendesen aludt. Kb három évesen kapott emeletes ágyat. Annyira tetszett neki, hogy abban viszonylag jól alszik.
2010. aug. 28. 20:11
Kapcsolódó kérdések: