Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnál is van, hogy egyfajta...

Másnál is van, hogy egyfajta ételt enne mindig a gyerek?

Figyelt kérdés
Lassan két és fél éves a fiam és állandóan csak tésztát enne szaftosat vagy csigatésztás levest,a főzelék nem érdekli amit még most nagyon szeret az a tejbegríz.Időszakonként jön rá hogy mindig egyfajta ételt enne...másnál is van ilyen vagy csak egyszerűen megeszi amit eléraknak?
2010. aug. 25. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Na az én fiam sem piskóta. 3 éves, de nagyon válogat.

nekünk is csiga leves, sárgarépa nélkül. délután bundáskenyér lassan 2 hete. este szalámi kenyér vaj paradicsom kolbi szerintem 2 hónapja ezt eszik.

főzeléket meg sem kostólja!

Ezt a húst nem szeretem stb.

pedig minden nap frisset főzők, de nem.

Én örülök, hogy ezeket eszi.

Most kezdte a barackot is megenni. eddig ezt sem ette meg kiskora óta!

MAjd megváltoznak egyszer remélem!

2010. aug. 25. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Akkor párosítsuk a fiadat a lányommal! Mi vagyunk a másik tésztások! :)) Ha megkérdezem mit főzzek, tésztát, borsót, répát! Na ebből a borsó és répa a levesbe sok tésztával, leves után meg tészta. Mondjuk szerencs, hogy a tésztára bármit tehetek, még spenótot is mert úgy megeszi.

Kérdeztem a védőnőtől, hogy mit tegyek, hogy egyen rendesen, mikor ezeket elmondtam neki, azt mondta hogy de hiszen eszik rendesen! Azt főzzek neki amit szeret, hiszen valamit enni kell. És próbáljam minél játékosabban az evést. Mi mindig etetjük a babát is. :))

Ja meg mesélt, hogy van olyan gyerek a körzetében aki virslit eszik minden ebédre. Azt mondta, ez egy ilyen korszak, majd kinövik. Pl oviban, bölcsiben ha látják a többi gyereket enni, mindegy mit, de megeszik a hamit!

A lányom is 2,5 éves

2010. aug. 25. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is panaszkodtam a védőnőnek, erre azt felelte, hogy az ő kétéves lánya egy hónapig reggel és este csak olyan zsömlét evett, amire mikroban ráolvasztotta a sajtot:) nyúlós zsömit kérek!!! És hiába akart mást adni, NEM KELLETT! de sokat kell próbálkozni, odatenni szó nélkül a tányérra ezt,azt, egyszercsak megkóstolja és meg fogja enni:) semmi bajuk nem lesz:) 23 hós a kisfiam
2010. aug. 25. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:

A két éves lányom minden reggel így indít "apa, főz tésztát". Ő is tésztát enne tésztával.

Mondjuk szerencsém van, megeszik nagyjából mindent. De a tésztához ragaszkodik, na meg a sajtot :s

A másik amihez még mindig ennyire - az a "tejcsi" (tápszer) éjjel is még 2x....

A fiam is ilyen volt-mondjuk a mai napig, tésztát tésztával. Ő is szaftosan. Meg halrúd, pizza, brokkoli főzelék-reszelt sajttal.

Nálunk apa ennyire tésztás.

Én is minden nap főzök-legtöbbször főzeléket, és levest.

2010. aug. 25. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Van valaiknél változás?Nálunk megunta a tejbegrízt,most állandóan kolbászos vajas kenyeret enne sajtal.:-(((

főtt kaját nem hajlandó....

2010. okt. 10. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!