2 évessel több kérdés?
1.Bölcsibe megy, de egyáltalán nem eszi a főzeléket és nem alszik el egyedül. Valakinek hasonló tapasztalat?
2.Tudja hogyan kell egyedül enni, de ha nem segítek inkább nem eszik. Unalmas neki az evés, rossz evő. Tapasztalatok?
Közösségben megjön a kedvük ahhoz is amit otthon nem csinálnak.
Szeretnek utánozni,együtt csinálni a dolgokat.
nálunk is voltak ilyen gondok,de oviba megoldódtak.(nem jártak bölcsibe)
Szeptemberben kezdjük mi is a bölcsit.
- Főzelék gondok nálunk is vannak.... 3 hónappal ezelőttig megette, mostmeg bele sem nyal.... (bár ezzel úgy vagyok, küzdjenek ők is egy kicsit a gyerkőccel, ugyanis én megtanítottam pohárból inni, meg próbálkozunk a bilizéssel.)
- Alvás: Egyedül alszik el ugyan, de van egy 10-15 perces dumcsi, meg hempergés a kiságyban (bár azt mondták családlátogatáson ez nem gond, de hát a fene sem tudja.)
- Egyedül evés: Nos az régóta megy, de akkor indult be igazán (fél éve) mióta én is rendesen leülök vele ebédelni, és látja, hogy én hogy eszem.
Ne izgulj, azért vannak ott a gondozók, hogy segítsenek nekik (én legalábbis pozitívan állok hozzá, remélem nem kell csalódjak)
:)
szintén 2 éves a fiam.
Utolsó válaszoló voltam
Én is abban bízok, hogy a közösség szellem őt is beindítja, de egyenlőre ha főzeléket lát, épphogy nem öklendezik:) a bilizést mi elkeztdük, de mivel a bugyiba kakálás se okozott neki gondot, ezért abbahagytam, mert az csak erőltetés lett volna, és nála az nem megy... az ágyban ő is hempereg, én simán elalszom, mire ő elalszik:)
én sok jót hallottam a gondozó nénikről, hát remélem nem cáfolják a jó hírüket. Ma megyünk családostul megnézni a bölcsit, kíváncsi vagyok a fiatalúr mit szól...
Jót nevettem ezen a bugyiba kakiláson. :D
Nálunk sem nagyon zavarja, úgyhogy nem stresszelem túl én sem, de ha elkapom a megfelelő időpontot (látom hogy kell neki), és ráteszem a bilire, legalább addig nem száll le róla amíg nem jött ki minden :D
Szóval nagyjából a kályhánál tartunk ezzel mi is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!