Nehéz lesz 2 fiú gyerekkel otthon? Féltékeny lesz a nagyobb?
Figyelt kérdés
Most terhes vagyok július elejére vagyok kiírva. A nagyobb augusztus elején lesz 3 eves.
Férjem dolgozik estefelé ér haza. Én eddig nem féltem de már kezdek félni hogy nem fogom egyedül bírni.
2021. jún. 4. 16:42
2/4 anonim válasza:
Igazából egy idő után megszokja, csak próbálj az idősebbre is időt fordítani. Nálunk pont az volt, hogy hisztizett az idősebb fiú, mert fiú testvért szeretett volna, erre lány lett.
3/4 anonim válasza:
2 fiú gyerekkel otthon akár nehéz is lehet. A nagyobb akár féltékeny is lehet.
4/4 anonim válasza:
Nekem nehèz volt egyről a kettőre váltás. Iszonyú fèltèkeny volt a nagy. Bántotta a kicsot, húzta a haját, csipkedte stb.
Èn nagyon fáradt voltam. 2 èv van a gyerekeim közt. Azóta van egy harmadik fiunk is, az már nem volt annyira nehèz, a 2 kicsi közt os 2 èv van. Kb akkor lett mindíg könyebb, mikor a kicsi 1 èves lett. De az első fèl èvet nem csinálnám újra.
De lehet, hogy Te sokmal sokkal jobban fogod csinálni, kiegyensúlyozotabb leszel stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!