Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nehéz lesz 2 fiú gyerekkel...

Nehéz lesz 2 fiú gyerekkel otthon? Féltékeny lesz a nagyobb?

Figyelt kérdés

Most terhes vagyok július elejére vagyok kiírva. A nagyobb augusztus elején lesz 3 eves.

Férjem dolgozik estefelé ér haza. Én eddig nem féltem de már kezdek félni hogy nem fogom egyedül bírni.

2021. jún. 4. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Ugye?
2021. jún. 4. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
98%
Igazából egy idő után megszokja, csak próbálj az idősebbre is időt fordítani. Nálunk pont az volt, hogy hisztizett az idősebb fiú, mert fiú testvért szeretett volna, erre lány lett.
2021. jún. 4. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
2 fiú gyerekkel otthon akár nehéz is lehet. A nagyobb akár féltékeny is lehet.
2021. jún. 4. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem nehèz volt egyről a kettőre váltás. Iszonyú fèltèkeny volt a nagy. Bántotta a kicsot, húzta a haját, csipkedte stb.

Èn nagyon fáradt voltam. 2 èv van a gyerekeim közt. Azóta van egy harmadik fiunk is, az már nem volt annyira nehèz, a 2 kicsi közt os 2 èv van. Kb akkor lett mindíg könyebb, mikor a kicsi 1 èves lett. De az első fèl èvet nem csinálnám újra.

De lehet, hogy Te sokmal sokkal jobban fogod csinálni, kiegyensúlyozotabb leszel stb.

2021. jún. 5. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!