Mit csinálsz, ha a gyerek nem fogad szót, és a büntetés se használ? Hogyan lehet megnevelni egy gyereket? Mi van ha nem csinálja azt amit kérsz?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 19:33
11/14 anonim válasza:
Ajh... baromira félre vagyok értve. NEM itéltem el senkit amiatt, ahogy nevel. Mint írtam NÁLUNK ez vált be. Ha lenne testvére lehet, hogy nála ez nem lenne hatásos. Akkor cseszhetném a dicsérve nevelést valószinűleg. De egyenlőre nekem a saját gyerekemmel ez a tapasztalatom. Örülök, hogy nála ezzel elérem amit akarok. Én a kérdésre válaszoltam.
12/14 anonim válasza:
Pozitív fegyelmezes című könyv.
A gyerek minden viselkedése a szülőről tükör.
Nem büntetni kell.
13/14 A kérdező kommentje:
Ez egy nagy hülyeség, akinek több gyereke van, ugyanúgy neveli, akkor hogyhogy egyik ilyen, másik olyan? Ez mind mentalitás kérdése, azon belül is szerintem, hogy a szülő mentalitása és a gyerek mentalitás ahogy fér össze, hogy tudnak együttműködni és ezáltal együtt élni. Van amelyik gyerekkel könnyen megtalálja a hangot, másikkal nem, temperamentum kérdése. Most el is érkeztünk a lényeghez, mi van ha a két mentalitás nehezen fér össze? Makacsságból vagy dacból akármiből adódóan totál nem azt csinálja amit kell. Mindennapjaim.
2021. jún. 3. 12:59
14/14 anonim válasza:
Kérdezted már, miért csinálja az adott dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!