Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szeretnéd, hogy elkapjam a...

Szeretnéd, hogy elkapjam a gyereked ezért, és megkeresselek téged, az anyját?

Figyelt kérdés

Tegnap két kis 10 év körüli gyerek az autóút(főút) közepére feküdt, azzal szórakoztak, hogy kifekszenek, majd felpattannak és kiszaladnak az út szélére, ha látják, hogy közeledik egy autó. 2x csinálták meg, mikor megláttak, abbahagyták, majd miután távolabb értem, folytatták. Gazdag környék.

El kellett volna kapnom őket, elkérni az anyukájuk számát, és telefonálni neki? Én akartam volna tudni, ha az enyémmel van ilyen, de a többség reagálhat rosszul is, hogy milyen alapon tolom le a gyerekét és követelem ki a számát..

Te mit szeretnél, ha a gyerekeddel történik ilyen, mit csináljon az, aki látja?

9-11 között lehettek magasság alapján, egy fiú, egy lány, szerintem tesók.

2021. máj. 30. 15:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hú, én nem akarom elhinni, hogy ilyen van! Mi is csináltunk baromságokat, de ettől a hideg futkosott a hátamon.

Szerintem a szülők örülnének, ha szólnál, csak a gyerekek nem. Én nem tudtam eddig elképzelni, hogy megütném a gyerekem, de szerintem ez az a pont, ahol nem tenné zsebre, amit tőlem kapna. Tartok tőle, hogy nem vagyok ezzel egyedül.

2021. máj. 31. 00:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap olvastam a kérdésedet, azóta se megy ki a fejemből, talán azért, mert nekem is ilyen korú gyerekeim vannak.

Valahogy biztos tudatni kell a szülőkkel. Én valószínűleg első körben kiírnám a helyi Facebook-csoportba. Nem ítélkezve, nem emlegetve, hogy "idióta gyerekek", meg "hol vannak ilyenkor a szülők", mert azzal nem érsz el semmit, hanem tényleg jó szándékkal, figyelemfelhívásként, hogy ez történt, figyeljen mindenki oda. A gyerekek személyleírását azért megadnám, hátha a szülők felismerik őket.

Én is engedtem a 9 évesemet önállóan lófrálni, nem azért, mert nem érdekel, mi van vele, hanem elvből. Sajnos elkövetett ő is egy hülyeséget (egészen más jellegű dolgot, nem veszélyeztetett senkit), és nagyon hálás voltam, amikor egy ismerősöm szólt róla, le is vontam a következtetést, most inkább rajta tartom a szemem. Ezek a szülők is azt hiszik szerintem, hogy jó környék, nem azok a típusok, akik gyerekrablástól rettegnek, és fel sem merül bennük, hogy a gyerekeik ekkora hülyeségre vetemednek. Tudniuk kell róla.

Bennem még az is felmerült, hogy valami idióta TikTok kihívás lehet, bár a gyerekeim szerint nem az, megkérdeztem tőlük.

2021. máj. 31. 08:24
 13/13 A kérdező kommentje:

Személyleírás? A nagyobbnak sötét pulcsija volt és közepesen hosszú sötét haja, a kisebbnek rövid világos haja(ő volt a fiú). Kb ennyire emlékszem, de már erre sem biztos. Csak a sötét pulcsiban vagyok biztos.

Ha legközelebb látom, mindenképp kiírom(előtte meg lefotózom)

2021. máj. 31. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!