Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szólnál, ha a 4. osztályos...

Mit szólnál, ha a 4. osztályos lányod azzal jönne haza, hogy egy 8. osztályossal járnak?

Figyelt kérdés

2021. máj. 20. 07:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%

Mosolyognèk rajta.

Megkérdezném haza szeretné-e hozni bemutatni

2021. máj. 20. 09:28
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

11-esnél a pont!

Én megkérdezném, hogy mit is jelent az, hogy járnak, mit csinálnak együtt.

Szinte biztos, hogy csak valami plátói rajongás, alig több, mint amikor óvodában egymás kezét fogva sétálnak.

Amúgy melyik a fiú és melyik a lány? Ha a lány az idősebb, egy kicsit anyáskodás is van benne. Gondoskodó ösztönök.

2021. máj. 20. 09:35
 13/15 anonim ***** válasza:
23%
Hát, nem tapsolnék az biztos. de mig tudok tenni? Láttam ilyet anno a saját osztáyltársaim között: ötödikben a legjobb barátnőm "járt" egy nyolcadikos sráccal. Egymás kezét fogták és ennyi, még csók se volt köztük.
2021. máj. 20. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:
19%
A 8. osztályos is örülhetne, ha egyáltalán járhatna valakivel, nemhogy a 4. De hát családja válogatja mi az erkölcsi mérce
2021. máj. 20. 14:58
 15/15 anonim ***** válasza:
69%
Az én lányom 4.osztályos de barátnöin kívül a tanulás az ami érdekli.
2021. máj. 20. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!