Mennyi idő amíg megtanul úszni?
Figyelt kérdés
Több úszásnemben?
Valahogy úgy látom, hogy nagyon sok idő gyerekként megtanulni úszni. Nálatok mennyi idő alatt sikerült?
2021. máj. 18. 12:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez gyerektől, tanártól függ, meg hogy milyen intenzíven járatod.
2/5 anonim válasza:
Gyerekfúggő, van akinek pár alkalom, van aki évek alatt sem tud.
3/5 anonim válasza:
Nagyon sok múlik az oktatón. Nekem Andi néni 2 hét alatt megtanította, amit Nándi bácsinak 2 év alatt nem sikerült. Pedig ugyanaz a gyerek voltam, még az úszóiskola is ugyanaz volt, csak átvett egy másik oktató.
4/5 anonim válasza:
Nem Magyarorszagon élek. Nálunk az uszotanfolyam 4 éves kortól van, és általában egy fél év alatt kapjak meg a gyerekek a masodik uszodiplomat, ami azt jelenti, teljes biztonsaggal tudnak úszni.
5/5 anonim válasza:
A kisebbik fiam érdekes mód alapból tudott úszni, nyilván nem úszásnemekre tagolva; azt kb. 1 év alatt tudta. Középső fiam mai napig fél a víztől, ő nem is tud úszni. A nagyobbik fiam első osztályban (általános) 3 óra (tanóra) alatt megtanulta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!