Milyen programokat javasoltok 5-6 éves gyereknek?
Valami olyan ötlet kellene, amit bent is lehet csinálni, kint jóidőben jobban el lehetne tölteni az időt, de esik az eső.
Társasjáték, rajzolás, nem érdekli őket, Tv-t nem nézhetnek, mert az ismerősöm azt nem engedi, legfeljebb reggel, meg este. Már megfőztem, abban nem tudnak segíteni.
Nincs gyerekem, ismerősöm gyerekeivel vagyok
Ha nem nézhetnek tévét, esélyes hogy szeretik a könyveket vagy a diákat (le is tölthető, tv-n is vetíthetsz).
Sóliszt gyurma is filléres játék, lehet alkotni.
De semmit se egyedül, hanem velük.
Nem az a korosztály még, akinek odalöksz egy a játékot és elvan.
Köszönöm!
Nem odalöktem a társasjátékot, hanem velük játszottam, csak nem kötötte le őket.
Kérdés, hogy mit játszottál. Egy 5-6 évesnek még a kevésbé bonyolult, kevés szabállyal ellátott társasok valók.
Pl: Lotti Karotti, Doble, Sünikaland...
Én most utoljára kekszet sütöttem két 5 évessel (egyik az enyém). Szerették szaggatni is, enni is.
Ők mondjuk szinte mindennel elvannak, mert mindketten egykék, úgyhogy ha együtt tölthetik a napot, az nagy jutalom nekik.
Dobozokból várat is építettünk, a kartonokat ki is lehet festeni, ha nem fényesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!