Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ez bajt jelent?

Szerintetek ez bajt jelent?

Figyelt kérdés

3 éves Kisfiamat elvittem kedden orvoshoz mert be lázasodott, erre a doki meg jegyezte, hogy a gyereknek kékes színű a szem fehérje. Kérdezte nincs-e gond a mozgással, mikor kezdett el járni , volt-e eltorve valamije. Mondtam , hogy normálisan fejlődött , nem volt el törve semmije , azt mondta akkor nincs gond. A kisfiamnak születése óta ilyen a szeme. Viszont engem nagyon meg rémisztett, úgyhogy beszéltem is egy gyermekorvossal, hétfőn viszem a gyereket. Csatolok egy képet , mondtam nyissa ki nagyra.

[link]

2021. máj. 13. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha rákeresel a kékes szemfehérjére akkor elég sok infót találhatsz.

Biztosat úgy is csak az orvos fog mondani.

2021. máj. 13. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Vannak olyan tünetek, amik normálisan, betegség nélkül is jelen lehetnek, de valami más is kiválthatja őket, és ilyenkor bajt jelezhetnek. Most is ilyesmiről lehet szó - mivel minden más rendben van, az orvos úgy látta, hogy a fiad esetében ez egy normálisan fellépő állapot, nem kóros, nem jelez bajt, nincs teendő. Gondolj pl a születés utáni sárgaságra, az is lehet élettani meg lehet kóros, vagy a hüvelyi folyás is lehet normális, de fertőzés is lehet. Ilyenkor is mindig kérdezgetnek az orvosok, hogy eldöntsék, melyikről lehet szó.

De hétfőn majd a gyerekorvos biztosan többet tud mondani, és megnyugtat.

2021. máj. 13. 14:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen már rá kerestem tudom miről van szó.
2021. máj. 13. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kékes szemfehérje, hanem fehér. Nem aggodnék.
2021. máj. 13. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!