Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Észrevettem, hogy az óvodás...

Észrevettem, hogy az óvodás gyermekem magához nyúl, hogyan szoktassam le róla?

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 14:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%
Annyival egészíteném ki a többieket, hogy ha túl sokat csinálja, kényszeresen, nyilvánosan, amögött szorongás állhat, amit így próbál csillapítani, és azt már kezelni kell. Ha kiegyensúlyozott, boldog gyermek, akkor nincs semmi gond ezzel.
2021. máj. 6. 18:01
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

"Lehet koszos neki csip viszket.

Plane a pelenkasnak."

Jó felvetés, lehet kicsípte a pisi pl. Mondjuk akkor piros is elvileg. A pelenkás lányomnál tuti nem ez van mondjuk, mert nem minden alkalommal csinálja.

2021. máj. 6. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne nézegesd 😂 Nem kell mindent "észrevenni"!

Én óvodás koromban reggel 9 ig szinte mindennap hason fekve játszottam úgy állt a cerka!

Délutáni pihenőnél meg nyúltam át a takaró alatt a szomszéd kislányok bugyijába is nem csak magamhoz! 😂

Amikor lebuktam és behivatták anyámat, meg letagadtam mindent, csak aztán rábsztam mert átraktak a sarokba aludni és mindíg fiú került mellém.

aug. 14. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!