Milyen meset meseljek kisfiamnak elalvas elott? 2,5 eves mult még nem beszel. Sok mesenel nem tudkom mennyire erti azt amit meselek neki pl piroska es a farkas gida mese stb
Bogyó és babócs, Maszat Boribon
1 éves kora óta mesélwk neki,eleinte nem izgatta de párhónap alatt megszokta nézegette közbe a képet, most 2 éves mostmár megnevezi őket, magyaráz.
Enyém is 2.5 éves.
Minden este a Bogyó és Babócát kéri. Akkor is ha nappal is elolvastunk egy párat.
Szereti még a 3 kismalacot is. Meg van egy Micimackó mesés könyve, abból is kell neki néha mesélni.
Illetve a Vidám meséket is végig meséltük már.
Más mese nem érdekli még.
Az emlegetettekhez kicsit kicsi mèg
Bartos Erika meséi
Boribon
Maszat
Ilyesmi való neki
Van bábkönyv is, de a legtöbb rajzolt, simán kis bogárkákról szól. Én a hajam tépem tőle, de a lányom nekem is szerette ekkoriban. Hozzáteszem ez is igazán az ovis korosztálynak van, erre a korosztályra jellemző konfliktusokat dolgozzák fel a történetek.
Az enyém 2 évesen az állatos meséket szerette. Kiskacsát elsodorja a víz az anyukájától, cica kirádulni megy egy tanyára és megismerkedik egy vidéki cicával, stb. Most lassan 4 éves, és már inkább a hercegnős sztorik kezdik érdekelni :)
Viszont ami szerintem beszédhez még jobb is és 2 éveseknek szuper, azok a böngészők. Rengeteg apró részletet lehet bennük felfedezni, mutogatni rá, kimondani és sokadszori átlapozásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!