Mennyit vagytok együtt "úgy" mióta kisgyereketek van?
Kifogás :D
Ferjem 6ra jar dolgozni, én 5kor vele kelek...
A fiunk 10fele alszik el...
Mégis meg tudjuk oldani...
Reggel is este is.
6os voltam.
14!
Egy 2és fél éves gyerekről beszélünk... milyen baba bőg az ágyba?! 🤣
Mi is csak akkor vagyunk együtt, ha alszik a gyereky ha hiszed ha nem... aludni meg utana is lehet.
13#
13
Bocsi de nekem olyan munkám van, ahol teljesíteni kell szellemileg, mert 100 milliós károkat tudok egy félrenézéssel okozni, nem a hajnal 3i szex a legfontosabb feltétlen.
Nem akartam senkit megbántani, de én hajnal 5-kor a csipát se tudom kidörzsölni a szememből, nemhogy szexeljek, ez van, se fiatal nem vagyok, se friss párkapcsolatban nem vagyok. Ha valakinek az jó tanács, hogy kelj fel hajnalban és máris lesz szex alvás helyett, hát jó, szerintem eddig maga is eljut mindenki, hogy, alvás helyett dugni is lehet, de én pl. nem vagyok rá képes, gondolom a kérdező sem, különben nem kérdezné meg ezt.
A baba bőgését, arra értettem, hogy ha valaki nagyon szexet akar, bárhogy megoldja, ezt is szerintem tudja mindenki, akár úgy is ha kint bőg a baba, de pl. én, aki nagyon fáradt vagyok, vagy a párom, aki szintén nagyon fáradt nem fogja ezt annyira akarni, mert inkább aludna végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!