Egyedülálló anya lettem, aki hasonló helyzetben van: a ti településeteken mennyire segítőkész a polgármester?
Egy életem, egy halálom, mert senkim nincs, holnapra van egy időpontom a polgármesterhez. Nem adományt kérek! Hanem munkát,szeretnék dolgozni. Ègető szükségem lenne munkára. A párom ( élettàrsam) elhagyott, ketten maradtunk a kislányommal.
Nagyon kétségbe vagyok esve. A pàrom azt sem tudni hol van, telefont sem veszi fel. Másoktól tudom, hogy van valakije és nagy eséllyel vele van.
Miért kéne neki munkát adnia, vagy keresnie helyetted???
Tudod, létezik álláshirdető platform, OTT jelentkezel az állásra, nem a polginál kuncsorogsz.
Mellesleg elég ciki a semmire szülni. Az, hogy a párod tartott el, mert neked semmi megtakarításod nem volt, az a semmire szülés.
63 Az önkormányzat egy munkáltató ugyanolyan, mint bármely más cég, csak itt a munkáltatói jogkör gyakorlója a polgármester. Tehát nála jelentkezni ugyanolyan, mint xy cégnél.
Nem a semmire szültem, külön köszönet hogy hazudozol!! Mint irtam a lakhatás megoldott, ugyanis a megtakarított pénzem erre ment el. Valamint a gyerek előtt végig munkahelyem volt, kb 3 hónap maradt ki.
De a kérdés már tárgytalan, mert május hónaptól dolgozom.
Hihetetlen h mennyi rosszindulatú ember van jézusom
Menjen sparba...aha és ki viszi hozza a gyereket oviba.
Ő tanácsot kért nem kioktatást.
Aki azt írta semmire szülni...nyilván mikor terhes lett nem gondolta h a férje lelép
Ha így állna mindenki hozza nem szülne senki
Kérdező remélem jó lesz a munka és rendeződik a helyzeted 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!