Egyedülálló anya lettem, aki hasonló helyzetben van: a ti településeteken mennyire segítőkész a polgármester?
Egy életem, egy halálom, mert senkim nincs, holnapra van egy időpontom a polgármesterhez. Nem adományt kérek! Hanem munkát,szeretnék dolgozni. Ègető szükségem lenne munkára. A párom ( élettàrsam) elhagyott, ketten maradtunk a kislányommal.
Nagyon kétségbe vagyok esve. A pàrom azt sem tudni hol van, telefont sem veszi fel. Másoktól tudom, hogy van valakije és nagy eséllyel vele van.
A polgármester valószínűleg jobban átlátja a környék ügyeit. Így némi joszandekkal talán tud segíteni munkát találni a kerdezonek egy ilyen szorult helyzetben.
Azt tudom, hogy nálunk (Győr környéki kistelepülés) nagyon segítőkész a polgármester, bátran fordulnek hozzá én is.
Remélem, sikerrel jársz! És fel a fejjel!
21 Köszönöm. Remélem sikerül.
22 Oda esélytelen, covid alatt tönkrementek, végrehajtás alatt van. Mint leírtam, a munkahelyek 80%-a ide kapcsolódik az önkormànyzathoz/ polgàrmesterhez így ezért vele érdemes beszélni. Valamint ez a legkézenfekvőbb mivel helyben van! Egyedül egy 3 éves gyerekkel, autó nélkül mivel a volt párom azt is elvitte, nem tudok ugrálni.
23 Igen, 80%ban az. Azonkívül pár családi vállakozás van és néhány bolt,üzlet.Nem segélyt kérek vagy adományt,csak munkát.
Eddig sosem kértem semmit , szerencsés voltam ezidáig nem kellett soha kérnem! De most ide jutottam, hogy segítségre van szükségem.
Siralmas, mennyi lelki nyomorék ember létezik, már ami a válaszokból kiderül...
Kérdező, nem tudok érdemi váladzt adni, mert nekem még nem kellett a polgármesterhez fordulnom, de nagyon szorítok neked, remélem hogy sikerrel jársz. Jól teszed hogy elmész hozzá, mindent meg kell próbálni. Szurkolok hogy minden rendbe jöjjön!
26 Köszönöm szépen.
Nem ismerkedés vagy “más jellegű” munka miatt vagyok fent itt az ilyen jellegű privát és nem privát üzenetek nem érdekelnek!
Nem értem, minden napra jut legalább egy ilyen kérdés, hogy "egyedülálló anyuka vagyok, nincs senkim és semmim, de elhagyott a férjem és mindjárt éhenhalunk a gyerekkel".
Ezt most ugyanaz az ember irkálja ki folyton provokatív céllal vagy tényleg ennyi nő vállal úgy gyereket, hogy tudja, ha szétmennek a párjával, akkor nem lesz hogyan megélnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!