Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A te gyereked fél a bohócoktól...

A te gyereked fél a bohócoktól vagy szereti őket?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 23. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se.
2021. ápr. 23. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Nevet rajtuk a cirkuszban.
2021. ápr. 23. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Hát én nem szülő vagyok, inkább gyerek de azért elmondom.

A sok horror meg ilyesmi miatt, kicsit ja, tartok tőle. Simán megyek cirkuszba meg minden, (amúgy nem járok :D) de ha jönne este az utcán felém egy ilyen... Hát kur*vaisten hogy a gyűrűs kezemmel ütném.

2021. ápr. 23. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Fél. 1x voltunk cirkuszba. Volt egy bohóc, aki számomra is idegesítő volt. Folyamak kiválasztott valakit, főleg a drágább helyekről, azt azt szivatta. Lányom az összes ilyen produkciónál elmondta, csak őt ne válassza ki. Az 5.kiszemeltje a lányom lett. Kézzel lábbal mutogattam a bohócnak, ne minket... leszarta. Slaggal fogta és leverette a lányom. Ott felálltunk és távoztunk. Lányom sírva...

Ez nyáron volt, 5éves volt. Azóta ha csak mesében is lát bohócot, el kell kapcsolnom

2021. ápr. 23. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
A Mekistől nem fél, de Cili nénitől igen, ha meglátja a híradóban
2021. ápr. 23. 13:21
 6/7 anonim válasza:
50%
nincs gyerekem
2021. máj. 6. 09:58
 7/7 anonim válasza:
100%
A gyerekem a bohóc.
2021. máj. 16. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!