3/7 anonim 

válasza:

Hát én nem szülő vagyok, inkább gyerek de azért elmondom.
A sok horror meg ilyesmi miatt, kicsit ja, tartok tőle. Simán megyek cirkuszba meg minden, (amúgy nem járok :D) de ha jönne este az utcán felém egy ilyen... Hát kur*vaisten hogy a gyűrűs kezemmel ütném.
4/7 anonim 

válasza:

Fél. 1x voltunk cirkuszba. Volt egy bohóc, aki számomra is idegesítő volt. Folyamak kiválasztott valakit, főleg a drágább helyekről, azt azt szivatta. Lányom az összes ilyen produkciónál elmondta, csak őt ne válassza ki. Az 5.kiszemeltje a lányom lett. Kézzel lábbal mutogattam a bohócnak, ne minket... leszarta. Slaggal fogta és leverette a lányom. Ott felálltunk és távoztunk. Lányom sírva...
Ez nyáron volt, 5éves volt. Azóta ha csak mesében is lát bohócot, el kell kapcsolnom
5/7 anonim 

válasza:

A Mekistől nem fél, de Cili nénitől igen, ha meglátja a híradóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!