Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek elrontom?

Szerintetek elrontom?

Figyelt kérdés
3 éves múlt a lányom, nagyon keveset iszik úgyhogy mindig vannak székletgondok.A sok rost miatt ugye bogyós meg minden.Mamánál voltunk ott szörpből bevágott vagy 2dl csak úgy simán.Gondoltam vennék itthonra azt, ha azzal többet inna nem lennének talán gondok.Vízből nem issza meg még a 3-4dl se.Eszik amúgy joghurtot meg zöldéget ,gyümölcsöt csak az ivásra nem tudom rávenni.Szerintetek nagyon elrontom így?

2021. ápr. 21. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Én 1 évig vizezett almalével itattam, mert csak azt itta meg. A nem ivásnál jobb a szörp, én adnék neki, de talán a 100% almalé jobb.
2021. ápr. 21. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fontosabb hogy legyen benne folyadék mint a kis szörp. Nem kell sűrűre készíteni
2021. ápr. 21. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre ha beleteszem valami szép kulacsba vagy egy sima kubus flakonba az innivalót, jobban fogy. Pohárból alig. Vagy szivószállal imádnak inni az enyémek. Be kell vetni minden kreativitást.
2021. ápr. 21. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor betegek, én is felváltom a vizet szörpre. Majd idővel visszaszoktatod, ha szeretnéd.
2021. ápr. 21. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Kipróbálom majd ezt a kulacsos dolgot is, hátha át lehet vele vágni.:)Köszi a válaszokat ment mindenkinek a zöld pipa.
2021. ápr. 21. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk az vált be, hogy 1,5 literes ásványvizes flakonból itattam az egy évesem. Megtetszett neki hogy látta tőlem, és így sokat is ivott. Aztán sportkupakos kicsi vizet kapott, és mindig együtt ittunk.
2021. ápr. 21. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!