Mikor érdemes futó biciklit venni?
Amúgy meg azért kapja, hogy száguldozzon. Annyira nem tud vele, hogy tényleg extra balesetveszélyes legyen. Főleg bukósisakkal. Minél jobban ügyesedik, annál kevesebb baleset fogja érni, illetve minel jobban megtanul felelòsséget vállalni a mozgásáért.
A kifejezetten kockázatkereső, irányíthatatlan kisgyerek esetleg kivétel lehet, vagy pont neki is hasznos csak jobban kell felügyelni.
Ugyanezt a kérdést én is feltettem egy pár hónappal ezelőtt.
Kislányom (2,5 éves) egyáltalán nem motorozott. Nem is érdekelte.
A rollert szerette/ szereti, de azzal sem megy túl sokat.
Ezért kérdeztem rá én is a futóbiciklire, mert voltak kétségeim, hogy van-e így egyáltalán értelme, és nem csak kidobjuk rá a pénzt, aztán porosodik, mint a többi...
Végül Húsvétra kapott egyet. Ő választhatta ki, már 1-2 hónappal korábban; le is rajzolta a nyuszinak, hogy Ő ilyet szeretne. Abban az 1-2 hónapban nagyon vágyott rá. Mindenkinek elmesélte, hogy milyen biciklit kért. Aztán amikor megkapta; nagy volt az öröm, és sokat használja is. Nagyon szereti. Második- harmadik alkalommal már tökéletesen használta.
#16 Nálunk ezt választotta, és nagyon be is vált; csak jót tudok róla mondani:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!