Futobiciklit vagy potkerekes biciklit erdemes venni ebben az esetben a 2,5 evesemnek?
Nem az lenne a kerdesem, hogy kinek melyik valt be, hanem hogy ebben az esetben melyiket vennetek:
A gyerekem kiprobalta tobbszor a futobiciklit, es kiakadt tole, hogy eldol, ha nem tartja, alapbol is szeret a kismotorjan is neha csak ugy ucsorogni, pihenni rajta, ha elfaradt a hajtasaban. Viszont mar kezdi elegge kinoni, ezert kellene valami helyette. A rollerre meg nem igazan erzett ra, csak nagyon lassan tudja hajtani. A futobicikli egyelore, mint irtam, kiakasztja.
Mit erdemes venni?
De miért "kell" venni helyette valamit?
Egyébként nálunk még az 5 évesek is simán ráülnek a motorra az óvodában. Az hogy alacsonyan ülnek és magasabban a térdük csak nehezebbé teszi a hajtást (jobban edzi őket).
Potkerekes.
Az én környezetemben lévő gyerekek a futobicikli után sokkal nehezebben tudtak megtanulni a sima bicajjal menni.
2,5 évesnek szerintem még korai a pótkerekes bicikli.
Majd megyzokja a futóbiciklit, én azt vennék. Vagy hagyd motorozni még.
4,5 évesem motorozott kb 1,5 évig, 1 év futóbicaj, utána pótkerekes. Most vettük le a pótkereket nemrég, szó szerint 2 m-en fogtam kb és utàna egyedül tekert. Ennyi volt a megtanulás biciklizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!