Szülök ti mit tennétek ebben az elképzelt fiktív szituációban?
Kitaláció csak úgy képzeljük el mintha valóság lenne.
Például egy nagy áruházban vásárol az anyuka és a kiskorú gyermeke 4 éves nem kapja meg a kedvenc játékát mondván van otthon elég a gyerek bömbölni kezd mit tennétek ilyen esetben ?
Még mielőtt mindenki rátok figyel.
Az én fiam mondjuk beéri annyival, hogy "nem veszünk most játékot, de ha gondolod, jegyezd meg a nevét (a játéknak), és talán szülinapra megfontolom". Ha egyáltalán emlékszik rá 3 nap múlva, akkor legalább tényleg tudom, mire vágyik.
Nálunk ennyi tényleg működik, ha hisztizni kezdene, gyanítom más baja lenne (pl fáradt, éhes, stb), és már rég nem a boltban kéne nyúzni tovább. Akkor max megkérném hogy bírjon még ki öt percet, őt le lehet kötni azzal, hogy odaadom neki az órámat a visszaszámláló stopperrel, és igyekszem végezni addig, amit beállítottam neki. Így ő is tudja, meddig tart és nem engem piszkál közben, hanem feszülten figyeli az órát.
De ezekre szoktam figyelni, álmosan, nyűgösen nem indulok boltba a gyerekkel, maximum ha csak 2-3 dolog kell és nem várhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!