Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülök ti mit tennétek ebben...

Szülök ti mit tennétek ebben az elképzelt fiktív szituációban?

Figyelt kérdés

Kitaláció csak úgy képzeljük el mintha valóság lenne.

Például egy nagy áruházban vásárol az anyuka és a kiskorú gyermeke 4 éves nem kapja meg a kedvenc játékát mondván van otthon elég a gyerek bömbölni kezd mit tennétek ilyen esetben ?

Még mielőtt mindenki rátok figyel.

2021. ápr. 19. 21:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Kattintásgenerátor Fiktív Pasi.
2021. ápr. 19. 23:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem pont van egy 4 éves lányom 😊 halistennek cirkuszolas ezelőtt nem volt, mindig együtt járunk boltba. Általában 1 db apró edességet vagy ha épp egy dobozos innivalót szeretne azt megkapja. Játékot is volt h kinézett valamit és neki azt kell.. Na ilyenkor megbeszélem vele hogy nem játékot venni jöttünk, a játékot szülinapra, mikulás, karácsonyra kap, ha közte bármikor kapna az nem drága játék, meg nem is inkább játék, hanem max vmi apróság lehet, szereti pl a színes ceruzakat, színes papírt, esetleg 1 kifestő, de ettől nagyobb dolgot nem kap.. Egyszer próbált meg tombolni, na akkor megfogtam a kezét, legugoltam hozzá és lehet nem szép dolog de a gyermekem fél a biztonsági öröktől, így mondtam neki ha nem hagyja abba a tombolást mérges lesz a bácsi ide fog jönni, és ki fog minket küldeni és akkor semmit nem tudunk vásárolni. Na akkor csendbe maradt, duzzogott kicsit de ennyi volt.
2021. ápr. 20. 07:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam mondjuk beéri annyival, hogy "nem veszünk most játékot, de ha gondolod, jegyezd meg a nevét (a játéknak), és talán szülinapra megfontolom". Ha egyáltalán emlékszik rá 3 nap múlva, akkor legalább tényleg tudom, mire vágyik.

Nálunk ennyi tényleg működik, ha hisztizni kezdene, gyanítom más baja lenne (pl fáradt, éhes, stb), és már rég nem a boltban kéne nyúzni tovább. Akkor max megkérném hogy bírjon még ki öt percet, őt le lehet kötni azzal, hogy odaadom neki az órámat a visszaszámláló stopperrel, és igyekszem végezni addig, amit beállítottam neki. Így ő is tudja, meddig tart és nem engem piszkál közben, hanem feszülten figyeli az órát.

De ezekre szoktam figyelni, álmosan, nyűgösen nem indulok boltba a gyerekkel, maximum ha csak 2-3 dolog kell és nem várhat.

2021. ápr. 20. 07:57
 14/15 anonim ***** válasza:
37%
Nyugi,nyugodtan bevallhatod, hogy veled csinálja ezt...
2021. ápr. 20. 08:51
 15/15 anonim ***** válasza:
45%
2021. ápr. 21. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!