Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek egy 6 és egy 7 és...

Szerintetek egy 6 és egy 7 és fél éves gyermek mellet lehetne dolgozni?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 12. 21:22
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
29-es Nos,először is a tanárok,akik a gyerekekre "figyelnek",a nagy odafigyelésük árán múltkor valaki leszakította a vetítővászont,volt hogy míg a tanárok szépen elbeszélgettek,a gyerekek szétszedtél a sulit,sérülések is adódtak.Másodszor,ott van vagy 50 gyerek,és amikor ebéd után akartam menni a lányomért,30 perc volt mire összeszedte a csapatot a tanár.Harmadszor marhára leszarja a gyerekeket,voltam szülőin.és folytathatnám tovább...Végül az iskolaváltás lesz a megoldás,de azt meg azért nem akartam mert a kisebbik lányom most került első osztályba,és nem szeretném ha a változások miatt baj lenne.
2021. ápr. 14. 08:49
 32/39 anonim ***** válasza:
85%
Ilyesmik minden suliban előfordulnak...Otthon is történnek konfliktusok,esetleg még kisebb sérülések is hiszen gyerekek!!!!Te biztosan 1 perc alatt összeszeded a 2 saját gyerekedet de hidd el nem egyszerű a tanárnak sem....
2021. ápr. 14. 09:17
 33/39 anonim ***** válasza:
49%

a gyakoris sablonember ezt nem érti

szerinte az iskolákban hawai van a gyerekek számára.

ÉS nem az a nevelés ha mindent rákényszerítesz a gyerekedre. Ugyanúgy kell velük is kompromisszumokat kötni és kommunikálni.

2021. ápr. 14. 09:31
 34/39 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező!

Amiket te írsz, az például inkább a suli szégyene, mint a napközié. Érdekes módon a mi napközinkben ilyenek nincsenek. Persze, apró balesetek, véletlenek előfordulnak, de suli "szétszedése" nem.

Illetve az egész kérdésedet nem értem. Te is pontosan tudod, hogy el lehet menni dolgozni ilyen idős gyerekek mellett is, hiszen gondolom a gyerekeid szüleinek nagy rész dolgozik. Te nem is akarsz dolgozni, nem is szorulsz rá, de akkor minek a kérdés?

2021. ápr. 14. 14:16
 35/39 A kérdező kommentje:
34 Nem,én szeretnék dolgozni.Nem az a kérdés.
2021. ápr. 14. 14:23
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

35!

Akkor suliváltás, gyerekek be a napközibe és mehetsz dolgozni :)

Vagy olyan munkát keress, ami 8-2-ig tart, de ez a nehezebb opció

2021. ápr. 14. 14:29
 37/39 A kérdező kommentje:
Valószínu,az első megoldás lesz
2021. ápr. 14. 14:51
 38/39 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, a gyerekeid beleegyeznek abba hogy dolgozni menj? A munkahelyet kiválaszthatod legalább vagy azt is ők mondják meg? :-D
2021. ápr. 14. 15:32
 39/39 anonim ***** válasza:
91%
Utáltam a napközit. Idővel ha nagyobbak lesznek már hazajöhetnek egyedül is.
2021. ápr. 14. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!