Két éves kisgyereketeknek adtok vitamint? Ha igen, milyent?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 21:23
11/14 anonim válasza:
Én adtam egy ideig a Forever Kids-et, de határérték feletti lett tőle a vas és a réz a vérében!!
Szóval azóta csak Cebion cseppet (C vitamin) és Eurovit D vitamin cseppet kapott.
Most már 5 éves, most vettem neki a vírus miatt Supradyn gumivitamint. Kíváncsi leszek a vérképére.
13/14 anonim válasza:
Nem. Szerintem azért lesz a gyerek immunrendszere gyenge, mert mindenféle sz*rra (pl. vitamin) rászoktatják, meg védik mindetől. Aztán csodálkozunk, hogy egy kicsit hűvösebb van, és a gyerek orra egyfolytában folyik. Érdekes, én egészségesen fel tudtam nőni ezek nélkül, több, mint 10 éve nem voltam beteg.
14/14 anonim válasza:
1. Vagyok
Azóta adok halolajat is ( eskimo kid)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!