Hogyan oldottátok meg a kistesó altatását, ha a nagy csak délig volt oviban?
Pont a kicsik altatása miatt volt egész napos a nagy. Egyszer-kétszer jót akartam és elhoztam ebéd után, hogy majd otthon leteszem, úgy cirkuszolt, hogy elcseszte mindhármuk délutáni alvását. Máskor korábban mentem érte, akkor is háborgott, hogy még nem hintázott, nem homokozott, nem fejezte be a rajzot, még ott van a barátja, stb. Nem is erőltetem aztán.
Szerintem ezt a gyakorlatban kell kipróbálni, hogy a kicsinek mennyire teszi gallyra a napirendjét az időre vonulás, illetve a nagy egyáltalán el akar-e jönni ebéd után.
Az biztos pont nálunk, h el akar jönni ebéd után. Nagyon utálja az ovit. Csak azért jár, mert muszáj. Pedig vannak ott barátai is, de mindig azt mondja, hogy ha csak úgy találkozhat velük, hogy oviba kell hozzá menni, akkor inkább nem hiányoznak neki. :) Többször gondolkodtunk csoportváltáson, de ez hosszú történet, a lényeg, hogy valószínűleg más csoportba se szívesen lenne, ő úgy általánosságban az óvódát nem szereti. Ez van. :)
Szóval így, ha ráerőltetem, h maradnia kell oviban, akkor vele cseszek ki. Ha meg elhozom, valszeg a kicsivel fogok. Nehéz ügy lesz. Azért még várom a megoldásokat, hátha. :)
Messze van az ovi?
Esetleg gyalog ha mész érte, pici a babakocsiban tud aludni. Amíg alszik elmentek játszótérre, vagy csak nagyobb körben hazafelé.
Babakocsiban, míg odafele megyünk..
Kertesház fedett teraszán hagytam utána.
(5 p ide az ovi gyerektempóval, nekem 2-3 p)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!