Hogy vegyem rá a kislányom hogy elfogadja /elviselje a cipőt ?
Sziasztok !
Nagyon kezdek ketsegbe esni ! A lányom másfél éves és nem hajlandó normális cipőt engedni a lábára adni ! (Normális cipő alatt értem , ami kemény talpu fogja a bokáját- jó minőségű )
Szépen sétál már egyébként !
De se benti szandal se benti mamuszt nem hajlandó elviselni, egyszerűen odáig sem jutunk el hogy rá adjam mert ahogy megpróbálom kitör az 5. Világháború ! És menekül ...
A telet is puha talpu csizmában veszeltuk at, megvettem a drága cipőt neki meglátja aztán már menekül is ! Most itt a jó idő kene venni neki tavaszra cipőt , de egyszerűen odáig nem jutok el vele hogy a boltba rá próbáljam (ezt muszáj mert duci a lába, lábfeje magas ) amúgy sem hagyna !
Eddig végig ilyen kocsi cipokbe volt aminek puha vagy max fel kemény a talpa , de abba járkálni hagyni nem igen szeretném mivel nyilván nem olyan jó minőségűek !
Kérlek segítsetek , mit rontok/rontottam el ? Hogy tudom helyrehozni ?
Adjatok tanácsot , vinnem ki ot sétálni a jó levegőre de a gagyi kocsi cipőbe tuti nem fogom !
Járunk mindennap vásárolni babakocsival , kiszállni nem igen akar (meg ez a szerencsém , nem tudom mit csinálnék ha meg ki is akarna szállni abban a kocsi cipőben /csizmában)
Nagyon halas lennék tapasztalt Anyucik ha adnatok tippet !
Köszönöm a válaszokat !!!
Ha nem jár bölcsibe akkor lakásba nem kell cipő,bölcsibe kell kinti benti lábbeli.
Lányomnak otthon nem volt cipő lábán.kintre meg én elefanthen,d.d step szandálokat ,cipöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!