Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy vegyem rá a kislányom...

Hogy vegyem rá a kislányom hogy elfogadja /elviselje a cipőt ?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Nagyon kezdek ketsegbe esni ! A lányom másfél éves és nem hajlandó normális cipőt engedni a lábára adni ! (Normális cipő alatt értem , ami kemény talpu fogja a bokáját- jó minőségű )

Szépen sétál már egyébként !

De se benti szandal se benti mamuszt nem hajlandó elviselni, egyszerűen odáig sem jutunk el hogy rá adjam mert ahogy megpróbálom kitör az 5. Világháború ! És menekül ...

A telet is puha talpu csizmában veszeltuk at, megvettem a drága cipőt neki meglátja aztán már menekül is ! Most itt a jó idő kene venni neki tavaszra cipőt , de egyszerűen odáig nem jutok el vele hogy a boltba rá próbáljam (ezt muszáj mert duci a lába, lábfeje magas ) amúgy sem hagyna !

Eddig végig ilyen kocsi cipokbe volt aminek puha vagy max fel kemény a talpa , de abba járkálni hagyni nem igen szeretném mivel nyilván nem olyan jó minőségűek !

Kérlek segítsetek , mit rontok/rontottam el ? Hogy tudom helyrehozni ?

Adjatok tanácsot , vinnem ki ot sétálni a jó levegőre de a gagyi kocsi cipőbe tuti nem fogom !

Járunk mindennap vásárolni babakocsival , kiszállni nem igen akar (meg ez a szerencsém , nem tudom mit csinálnék ha meg ki is akarna szállni abban a kocsi cipőben /csizmában)

Nagyon halas lennék tapasztalt Anyucik ha adnatok tippet !

Köszönöm a válaszokat !!!

2021. márc. 26. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az akkor kell ha ortopéd orvos mondja hogy gyenge a bokája, egyébként használni kell azokat a szalagokat, szerintem logikus is 😊
2021. márc. 26. 16:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Bentre valóban nem kell lábbeli. A lányom is mindig csak zokniban van ide bent. Vettem neki zokni cipőt, de de viselte el a lábán. Már az is nagy szó, hogy a zoknit nem szedi le a lábáról. Volt nála is egy időszak, amikor nem lehetett rá imádkozni sem a cipőt. Csak az erőszak segített. Hisztizett ellenkezett, de amikor már kiértünk a házból, szaladt. Szóval inkább csak a felvétellel volt gond, utána már nem érdekelte. Egy idő után elmúlt a hisztizéses öltözködés (sokszor a kabátot, sapkát sem akarta felvenni), csak hozzá kellett szoknia.
2021. márc. 26. 17:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha nem jár bölcsibe akkor lakásba nem kell cipő,bölcsibe kell kinti benti lábbeli.

Lányomnak otthon nem volt cipő lábán.kintre meg én elefanthen,d.d step szandálokat ,cipöket.

2021. márc. 26. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!