Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lesz így a gyerekemmel?

Mi lesz így a gyerekemmel?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne,tényleg nyitnak április 7- től az ovik,vagy csak ügyelet lesz? 6 éves lett gyerekem,emiatt már kérelmet kellett volna beadnom,hogy még egy évig ovis legyen,de a vizsgálaton( sni-s,logopédust és fejlesztést kap) elrendelték,hogy még ovis lesz,azt elég volt beadnom.de szóltak,hogy iskolába akkor is be kell iratnom.házat vettünk,màsik városban,de csak augusztusba mehetünk,akkor lesz új címünk.irassam ide holott ugyis ovis lesz,de itt se leszünk már,? Szeptembertől jár,de beiratkozás most lesz,tehàt az új városba is menjek el a suliba is irassam meg oviba is? De még nincs címünk,akkor hogyan? Vagy mindenhova menjek el megkèrdezni? Vagy évközben is átveszik? Pont kezdéskor lesz igazolványunk. De olvastam online kell beiratkozni.most akkor tegyem ezt meg a sulikban is feleslegesen? Mièrt kell mindent igy túlbonyolítani ? :p
2021. márc. 26. 03:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Okosabbat nem tudok sajnos. A cikk is 2018.

[link]

2021. márc. 26. 04:11
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

Itt viszont azt írják ha van az OH-tól a halasztásról papír nincs teendő

2021. márc. 26. 04:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1, iskolába nem kell beíratni, a jelenlegi óvoda ezt már elintézte azzal, hogy feltöltötte a KIR-be, már ha oda adtad a szakszolgálati végzést,

2, hívd fel a leendő ovit és kérdezd meg a teendőket. Mivel már most tudod, hogy 100%-ban költöztök, ez a legkézenfekvőbb, hisz többnyire áprilisban van beíratkozás, nem augusztusban

2021. márc. 26. 05:53
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ahol most laktok abba a suliba kellbemenni a papírral.
2021. márc. 26. 07:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly csináltam ezt meg, nàlunk sem kellett halasztás, se beíratni. Azt mondták, már az ovi intézi egy két éve az ilyesmit, nekem semmi tennivalóm nincs beiratkozással kapcsolatban, ha ovis marad, mert kiadták a határozatot.

Nem is csináltam semmit, senki sem keresett, most fogja befejezni a plusz évét az oviban, most kell beíratni áprilisban a suliba.

Én a helyedben mindegyikkel beszélnék, mikor bölcsiben maradt+1 évet, akkor pont olyan téves infókat kaptam, mint te, SENKI se tudta milyen papírt hova és kinek, egy hétig ugráltam 2 városban 5 helyen miatta, mert egymásra mutogattak.

Nálad is biztos ez van, szerintem semmit se kell tenned, de első körben az ovit hívd, majd attól függően mit mondanak a sulit vagy megint a szakszolgálatot..

2021. márc. 26. 07:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) akkor az új ovit is kérdezem,hogy suliba is kell- e iratkozni feleslegesen..ha azt mondják nem,akkor hagyom a sulikat.
2021. márc. 26. 11:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt teljesen feleslegesen kérdezed. Nem kell beíratni az iskolába.
2021. márc. 26. 12:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem az óvónő mondta,hiába van beadva az eredmény,hogy oviban marad,mégis be kell iratkozni suliba, mert betöltötte a 6 évet.ennek nem tudom mi értelme van.annyi,hogy oviba még nem kellett külön kérelmeznem,hogy maradjon
2021. márc. 26. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem meg az Oktatási Hivatal. Kicsit kompetensebb a témában mint egy óvónő. Az óvónő nálunk azt se tudta, hogy hogyan kell kérvényezni a plusz egy évet.

A KIR rendszerben benne van, hogy marad a gyerek. Azt pedig látja az iskola.

2021. márc. 26. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!