Mennyit tévézik/tévézett másfél évesen a gyereketek?
Figyelt kérdés
Nem a szuperanyákra vagyok kíváncsi, akik gyereke még képen se látott tévét, hanem olyanokra, akik gyereke szokott nézni, köszönöm!2021. márc. 24. 18:28
21/21 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy nézi. Én is megkattanok egy idő után, ha folyamatosan ingerek érnek. Hogy hathat ez egy kisgyerekre, akinek rohamosan fejlődik az agya? Nincsen üresjârat, folyamatosan szól valami, ez tuti nem tesz jót az idegrendszerének. Inkább napi egy óra konkrét tévénézés, mint a folyamatos zaj! Persze mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, csak leírtam a véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!