Szerintetek egy hat éves gyereket mennyire érdekel a kirándulás,S barlangok, várak, erdők?
Nagyon. Normálisan nevelt gyerek örömmel menne minden ilyen helyre.
Amúgy miért vetődött fel a kérdés és miért nem egyértelmű neked a válasz?
Konkrét helyzetekre mindig pontosabb választ lehet adni.
Gyerektől függ. Ha csak gyalogolni kell, akkor azt unni fogja, de ha érdekesen adjak neki elő (játék, valami verseny, mese, mit tudom én), akkor érdekelheti.
Kicsit más, de pl. emlékszem hogy nagyjából 6 évesen oda meg vissza voltam, mikor Pestre mentünk és elvittek az állatkertbe, rokon kisgyereket meg tavaly nyáron elvittük,kb. nem is érdekelték az állatok. A gyerekek se egyformák.
Szerinted egy 43 éves felnőttet mennyire érdekel? Van akit igen, van akit nem. Nevelés meg személyiség kérdése is.
És társaságé.
Gyerekfüggő
Az én 3 evesemet érdekli, de mi szoktunk menni
Az én 6 evesemet a gyaloglos programok nem mozgatjak. Mindig megkérdezi ha programrol beszélünk, hogy sokat kell sétálni? Akkor ő nem akar... Nyilván egy erdei kirándulás vagy várlatogatas ez a kategória.
De ha pl kisvasutazasrol van szó,vagy libegő, az már izgi, az tetszik neki, nem egyszer voltunk.
Múzeum? Pont leszarja 6 évesen, ahogy én is 30 évesen:D kit ez érdekel, kit az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!