Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit eszik reggelire egy éves...

Mit eszik reggelire egy éves gyermeked?

Figyelt kérdés
Próbáltam már sok mindent, de reggelire a legválogatósabb. Ma reggel már nem is szopizott, csak mondja, hogy hamm, de nem kell neki, amit adok. A reggeli mindig is ilyen volt... Ahogy telik a nap, egyre kevésbé válogatós, este mindent megeszik, amit elé rakok. Ti ébredés után mennyivel reggeliztek? Mit szoktál neki adni?
2021. márc. 16. 08:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

Kb 1 órával ébredés után, és ugyan azt eszi amit én/mi.

Pl rántotta, vajaskenyér kakaóval, virsli, szalámi, sonka, szalonna, kolbász, felvágott.. bármit megeszik.

2021. márc. 16. 08:07
 2/16 anonim ***** válasza:
64%
Gyümölcs vagy joghurt. Mást nem hajlandó enni dél előtt
2021. márc. 16. 08:10
 3/16 anonim ***** válasza:
65%
Mi banánnal kezdünk, azt általában megeszi, a kenyeret imádja, azt bárhol, bármikor. De előbb rántottát adok neki, abból jó esetben megeszi az egészet, és csak utána jöhet egy kis kenyér, mert ha abból kap, utána semmi más nem kell neki.
2021. márc. 16. 08:13
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Joghurtot gyümölccsel
2021. márc. 16. 08:27
 5/16 anonim ***** válasza:
31%
Tejitalt. Darabos ételből 🐎f#$z mennyiséget eszik.
2021. márc. 16. 08:52
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ezt mind próbáltam már. Most adtam neki sima tejet, ivott 40 milit aztán ment játszani. Tegnap vezettem be pont. Lehet hogy ez lesz a megoldás, egy pohár tej. Tehéntej helyett mit ajánlotok? Vagy jó az szerintetek?
2021. márc. 16. 08:56
 7/16 anonim ***** válasza:
48%

Itthon sütök félig teljeskiőrlésű pékárut, általában azt esszük mindenféle krémekkel, körözöttel, idényzöldségekkel, néha csirkemellsonkával. Zabkását növényi tejjel, de ezt nem gyakran. Rántottát, frittatát.

Virslit, parizert, gyümölcsöt nem szoktunk, ezek nélkül is meg lehet oldani a reggelit.

2021. márc. 16. 08:57
 8/16 anonim ***** válasza:
58%
Müllerben lehet kapni gyerektejet, de nyugodtan adhatod a tehéntejet is.
2021. márc. 16. 08:58
 9/16 anonim ***** válasza:
64%

Ma:

Szendvicset: vajkrém, felvágott, kenyer, uborka

Lenyomta egy pár falat joghurttal

Tegnap: tejpépet, pár falad kenyérrel ( az enyémből kért)

Előtte : tojásrántotta

Holnap füstölt hekket fog enni

2021. márc. 16. 09:35
 10/16 anonim ***** válasza:
72%

9. Vagyok

6-7 közt kel, anyatejet kap

8-kor pedig a reggelit

2021. márc. 16. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!