Mennyire kell kiöltöztetni egy 6 éves és egy 2 éves kisfiút Mikulás ünnepségre?
Tudom buta kérdés!De tényleg ezen agyalok már 2 napja!
Az az igazság hogy én az arany közép utat választanám!
El is készitettem a ruhákat már!
Nagyfiú:Egy fekete kordnadrág és egy barna ing,
Kisfiú:Szintén fekete kord nadrág csak kantáros és szintén egy barna ing
De a Növérem aki szintén jön velünk az ünnepségre a 3 éves kisfiát fekete nadrágba zakóba és fehér ingbe nyakkendövel öltözteti!
Szerintetek mennyire öltözzünk ki?
Hova mentek Mikulásozni, h kis öltönykébe öltözteti a kisfiát? (Bár lehet, h még nem nagyon tudták kihasználni ezt a ruhát és ezért gondolta, h most itt a megfelelő alkalom!) Szerintem a kord naci és ing is teljesen jó.
Mi is megyünk a kisfiammal (2 éves) Mikulásozni, és én vettem ez alkalomra egy piros, rénszarvasos body-t, és van egy mikulásos kardigánunk, ehhez farmert húzunk.
:)
Jaj!Örülök akkor hogy nem én vagyok kevésbé igényes vagyis nem is tudom hogy mondja! :)
Nem ovis ünnepség lesz hanem a faluba ahol lakunk lesz a közöség házba a rendezvény!
Nekünk is van öltönyünk szép fekete nacink de igazából én túl öltözve érezném a fiúkat!Más az hogy az oviba lenne és "kérés" lenne de igy?!
Köszönöm a válaszokat!
Szép napot kivánok mindenkinek!
Andrea
Bocs hogy beleírok én is (teljesen jó ahogy te viszed a fiaidat!) csak megütötte a fülem a "tipikus falusi" kifejezés , úgy tűnik mindernhol más a tipikus,nálunk sajnos a melegítő gatya dívik az oviban (ünnepekkor is) én az öltönyös gyerekeknek jobban tudnék örülni.Mikor elkezdett járni a fiam oviba , kinézték mert inget adtam rá meg farmert, a lányomat agyon dicsérgették mert minden reggel fonom a hosszú haját és szoknyákban jár oviba,nekem ez a természetes , de hallottam már megjegyzéseket hogy mit flancolok...
Annyi azért elindult az oviban , hogy most már más is "szépen" - szebben öltözteti a gyerekét .Bocs ha nagyon elkanyarodtam a témától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!