Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire kell kiöltöztetni...

Mennyire kell kiöltöztetni egy 6 éves és egy 2 éves kisfiút Mikulás ünnepségre?

Figyelt kérdés

Tudom buta kérdés!De tényleg ezen agyalok már 2 napja!

Az az igazság hogy én az arany közép utat választanám!

El is készitettem a ruhákat már!

Nagyfiú:Egy fekete kordnadrág és egy barna ing,

Kisfiú:Szintén fekete kord nadrág csak kantáros és szintén egy barna ing

De a Növérem aki szintén jön velünk az ünnepségre a 3 éves kisfiát fekete nadrágba zakóba és fehér ingbe nyakkendövel öltözteti!

Szerintetek mennyire öltözzünk ki?

2008. dec. 4. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hova mentek Mikulásozni, h kis öltönykébe öltözteti a kisfiát? (Bár lehet, h még nem nagyon tudták kihasználni ezt a ruhát és ezért gondolta, h most itt a megfelelő alkalom!) Szerintem a kord naci és ing is teljesen jó.

Mi is megyünk a kisfiammal (2 éves) Mikulásozni, és én vettem ez alkalomra egy piros, rénszarvasos body-t, és van egy mikulásos kardigánunk, ehhez farmert húzunk.

:)

2008. dec. 4. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk az oviban nem követelmény a fekete naci fehér ing,csak ne melegítő legyen rajtuk az a lényeg.Nálunk is vannak öltönyös kiskosztümös gyerekek az ünnepségeken,tipikus falusi anyukák gyermekei/nem nézem le őket,csak látszik na!/.Jó lesz a ruci amit kikészítettél,csinik lesznek!!
2008. dec. 4. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szuper amit irtál, én is kb hasonló ruciba viszem a kisfiamat.
2008. dec. 4. 12:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Jaj!Örülök akkor hogy nem én vagyok kevésbé igényes vagyis nem is tudom hogy mondja! :)

Nem ovis ünnepség lesz hanem a faluba ahol lakunk lesz a közöség házba a rendezvény!

Nekünk is van öltönyünk szép fekete nacink de igazából én túl öltözve érezném a fiúkat!Más az hogy az oviba lenne és "kérés" lenne de igy?!

Köszönöm a válaszokat!

Szép napot kivánok mindenkinek!

Andrea

2008. dec. 4. 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

Bocs hogy beleírok én is (teljesen jó ahogy te viszed a fiaidat!) csak megütötte a fülem a "tipikus falusi" kifejezés , úgy tűnik mindernhol más a tipikus,nálunk sajnos a melegítő gatya dívik az oviban (ünnepekkor is) én az öltönyös gyerekeknek jobban tudnék örülni.Mikor elkezdett járni a fiam oviba , kinézték mert inget adtam rá meg farmert, a lányomat agyon dicsérgették mert minden reggel fonom a hosszú haját és szoknyákban jár oviba,nekem ez a természetes , de hallottam már megjegyzéseket hogy mit flancolok...

Annyi azért elindult az oviban , hogy most már más is "szépen" - szebben öltözteti a gyerekét .Bocs ha nagyon elkanyarodtam a témától!

2008. dec. 4. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!