Szülők kisebb gyerekekkel, "Mancs őrjárat" rajzfilm miért kaphatta meg ezt?
Egy filmekkel valamilyen szinten professzionálisan foglalkozó apuka szájából hallottam ezt azzal kapcsoaltban hogy a gyereke miket nézhet:
"Mancsőrjárattól el van tiltva kategórikusan, az egy iszonyat debil hülyeség, attól a gyerek csak hülyébb lesz".
Nekem nincs gyerekem, erről a rajzfilmről is csak azt tudom hogy létezik meg kisebb gyerekeknek szól, de miért válthatta ki az illetőből ezt a reakciót?
Dóra,Peppa malac, az új barba család ,bogyó és babóca ,Bing nyuszi mind az agyamra megy.
De ettől még nem lesz debil a gyerek.
A mennyisége a fontos.
Persze a tartalma is, semmi értelme ezeknek, de a gyerek szereti.
Viszont a magyar népmeséket is,ami számomra néha kissé szexista például, vagy a Tom és Jerry ami meg az egymás püföléséről szól.
Lányom mikor kicsi volt Dóra felfedező,bogyó és babóca meg Miki egér játszótere nézte ,meg Jake és sohaórszág kalozait nézte aztán kinőtt ezekböl, aztán mancs örjáratt lett kedvenc,az állati küldetések,és állatkert a hátizsákban, aztán ezeket is kinőtte.
És egyiktöl sem lett buta ennek ellenére lányom sőt imádja természetet ,az állatokat,stb.
Tesóm imádja, ha felnőtt szemmel nézzük debil az ő szemszögéből iszonyat menő hogy kutyusokkal segíthet (ezt ő mondta)
Sokkal rosszabb mesék is vannak (18 vagyok én is minden sz@rt is néztem szóval tudom miről beszélek)
Szerintem még mindig jobb mint néhány felnőtteknek szóló valóságshow vagy sok hasonló műsor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!