Ki hogy oldja meg a home office-t segítség nélkül?
3 es 5 eves ovissal vagyunk itthon. Ferjemmel mjndketten home officeban,de mivel o most kezdett uj helyen, o nem tudja kivenni a reszet a gyerekekbol mert 8-5ig a gep elott ul.
En 9-3ig dolgozom, telefonos es emailes ugyfelszolgalatot kezelek.
Az emaileket tombositve jntezem koran reggel es este.de telefont fel kell vennem 9-3ig barmikor. Ilyenkor szolok a gyerekeknfk hogy most halkabban mert telefon van. Vagy isszejon a csend vagy nem..suru elnezest kerek a telefknban az ugyfelektol...skkszor hallom h naluk is ott vsn gyerek a hatterbrn. Szerencsere mjndenki megerto ettol fuggetlenul marha ciki es idegorlo igy dolgozni. De orulok hogy van munkam..
4,5 és 6 évessel dolgozom itthonról. Nekem brutál szerencsém van, mert egyáltalán nem igényelnek szórakoztatást. Csak enni adok nekik, ha éhesek :)
Én lenn dolgozom az irodában, ők fenn játszanak a szobájukban. És ezt szó szerint úgy kell érteni, hogy non-stop. Most hogy jó idő van, 10 körül felszólok, hogy lehet udvarra menni, aki akar. Udvaron is órákig elvannak XD
Tévét egyáltalán nem néznek, hálistennek. Kütyüket sem ismerik.
3 körül végzek, akkor sportolok én is egyet, aztán ami jólesik :)
Nehezen, de mindketten itthonról dolgozunk, így valamennyire beosztjuk. 5 éves a fiam. Mivel egyke, így igényelne társaságot, de elég megértő.
Ez egy viszonylag jó kor a home officehoz, kisebb gyerekkel nehezebb, iskolással pedig tanulni kéne, szóval még így is szerencsém van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!