Folytatódik a tavalyi rémálom ti hogy oldjátok meg? Tippek?
Már itt nem a konkrét megoldás hanem az, hogy pl hova mentek ki levegőzni ha már minden zárva de bolondulni meg a 4 fal között?
Egyszerre hogy megy minden aki épp home Office ol és mellette tanulni kell?
Vagy aki mint én nem tud dolgozni csökken a bevétele de otthon a gyerek főzni kell többet legyen minden itthon..Nálunk én leszek itthon,párom dolgozik, én januártól dolgoztam de most folytatódik a tavalyi rémálom, az én fizum a kisebb kiesés.
"Igen ismerem a Krétát csak hogy ott óra?? Az érdekes lesz, főleg az én telefonomrol? Ha épp hívnak közben addig nem lesz órán?"
Sajnos most rugalmasan kell ehhez állni. Ha megoldható, venni a gyereknek egy olcsóbb okostelefont - használtan már jó áron vannak -, vagy a gépre mikrofont csatlakoztatni. Ez most ilyen. Ha nem valamilyen nagyon elmaradott területen éltek, akkor megoldható, hiszen ide is tudsz írogatni, tehát net és gép vagy teló van. Ha ez nagyon nem megy, mert mondjuk tényleg nincs rá keret, akkor szólni kell az osztályfőnöknek, és megoldja.
Amúgy igen, a Kréta felületen lesz olyan menüpont, hogy digitális óra, és oda becsatlakozva élőben fog menni az óra, mintha Messengeren vagy Skype-on menne.
Másodikos fiam van. Mi már többször voltunk karanténban, rengeteg beteg volt az osztályában.
Mi kialakíttotunk egy tanuló sarkot. Vettem egy olcsó asztalt, hozzá széket.
Egy lenovo tablet, laptop, szkenner van ott, iskolai cuccai.
Ott tanul, nincs játék. Elmagyaráztam miért van ez így. Megértette, hogy tanulni kell.
Van szobája íróasztal stb megvannak, telefonja azért nincs mert nem akartunk, kicsi még.
Meg egyedül nem boldogul a leckével ha nem digitálisan lesz akkorsem. Jobb ha én is látom.
Csak úgy értettem, hogy ez megy e telefonon ez az online óra.
Tablet van még billentyűzettel ha az jobb esetleg neki.
Én is hallottam, van aki úgy próbálja meg megoldani, hogy kamu tünetekkel tp-re megy... nem a legjobb döntés de aki egyedül neveli a gyereket , inkább ez mint a kirúgás ami biztos éhenhalás.
Sajnos vannak tőlem rosszabb helyzetben is azóta atertekeltem kicsit a dolgokat , az első sokk óta.
"telefonja azért nincs mert nem akartunk, kicsi még."
Erre írtam, hogy most rugalmasan kell hozzáállni. Szerintem sincs alapesetben a világon semmi szüksége egy 7 éves elsősnek telefonra, de most sajnos speciális helyzet van. De persze ha meg tudjátok oldani máshogy, például tableten, az is jó.
Az online óra egyszerűen videón keresztül megy, semmi szükség arra, hogy ott ülj mellette. A suliban sem ülsz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!