Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Folytatódik a tavalyi rémálom...

Folytatódik a tavalyi rémálom ti hogy oldjátok meg? Tippek?

Figyelt kérdés

Már itt nem a konkrét megoldás hanem az, hogy pl hova mentek ki levegőzni ha már minden zárva de bolondulni meg a 4 fal között?

Egyszerre hogy megy minden aki épp home Office ol és mellette tanulni kell?

Vagy aki mint én nem tud dolgozni csökken a bevétele de otthon a gyerek főzni kell többet legyen minden itthon..Nálunk én leszek itthon,párom dolgozik, én januártól dolgoztam de most folytatódik a tavalyi rémálom, az én fizum a kisebb kiesés.

2021. márc. 5. 09:07
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

8 7 éves elsős. Rendes tanítás érdekes lesz egész délelőtt , mert csak telefonon tudjuk megoldani. De hogy Messenger hívás? Tavaly legalább a tanulas része nem érintett “csak” a bezártság.

10 Lehet pánikolok, az igaz.

Nem konkrétan fizikailag lezárva van ,csak tábla kitéve h tilos használni, van aki ezt nem veszi figyelembe tudom mert látok ott néha gyerekeket,de elvileg lezárva.

2021. márc. 5. 09:53
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Az akkor max tavalyi papír, csak nem szedték le. A mostani rendelet csak azt szabályozza, hogy kötelező a maszk használat a játszótereken.
2021. márc. 5. 10:09
 13/31 anonim ***** válasza:
92%
Mi kis községben lakunk, a játszótér mindig tele volt,már jó ideje levan zarva nálunk is, Heves megye.
2021. márc. 5. 10:16
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Tatabányán élek. Amúgy csak hétfőtől kezdődnek ezek a szigorítások, nem szabadna bezárniuk még. És kijelentették, a parkokat, arborétumokat nem zárják be, szabadtéri tevékenységeket lehet folytatni.
2021. márc. 5. 10:55
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Itthon vagyok a 3 hónapossal, a 2 nagy amúgy is 1 hetet mennek 2 itthon vannak 🙄, szóval nagy különbség nem lesz.

Családiban lakunk, hatalmas udvarral, állatokkal minden nap kint vannak.

2021. márc. 5. 10:56
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok, a Kréta Digitális Kollaborációs Térben (Dtk) megy az óra, működik telóról is. Hidd el, MINDEN jobb, mintha neked kéne csinálni. Tudom miről beszélek, tavaly ket gyereket tanítottam itthon 8-10 óra home office mellett, és nagyon hálás vagyok az idei valódi online oktatásért. Az embertelen volt.
2021. márc. 5. 11:14
 17/31 A kérdező kommentje:
16 Igen ismerem a Krétát csak hogy ott óra?? Az érdekes lesz, főleg az én telefonomrol? Ha épp hívnak közben addig nem lesz órán? Vagy ez nem élőben megy csak ott küldik el a dolgokat ? Én még nem csináltam ilyesmit azért nem vagyok képben.
2021. márc. 5. 11:22
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Nyíregyházán nem zártak be tavaly a játszóterek szerencsére. De Tiszaújvárosban pl bezárták az összeset. Van ott ismerősöm.

Ahol bezárják, az gáz... Nem ott fogja elkapni a gyerek.. A zárt terek a veszélyesek.

Persze a gyárak nem zárnak be, ahol 5-6000 ember dolgozik, és keresztbe-kasba terjed a korona.. A férjem is a munkahelyéről hozta haza a vírust.

Nem a játszótérről..

2021. márc. 5. 11:31
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk (Nyíregyháza) az ovi adta tavaly az ebédet zárás alatt is. Nagy segítség, mert én is munkanélküli vagyok. (ezért ügyeletbe sem mehet a lányom).
2021. márc. 5. 11:32
 20/31 anonim ***** válasza:
69%
Vegyél egy tabletet, 30-40 ezerért már lehet kapni.
2021. márc. 5. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!