Harry Potter sorozatot mikor látta gyermeked? kb.melyik részt mikor könyvben/filmben?
9 éves a lányom, a szülinapjára kapta októberben az első 2 részt. Miután elolvasta, meg is nézte a filmeket. A harmadik részt most olvasta el, a filmet még nem látta, de meg fogja nézni. A negyedikkel viszont egyelőre várunk, nem megyünk tovább.
Az osztályból néhányan olvassák, van olyan aki már minden részt látott/olvasott.
Azt azért furcsállom, hogy oviban mindenki erről beszél, én még ezt is kicsit korainak tartottam.
Egyébként nem találja ijesztőnek vagy félelmetesnek, pedig ő nem látott cifrábbakat, sőt hasonlót se előtte. Inkább félős volt, hagytunk is félbe mesét emiatt, most mégsincs ilyen gond.
Teljesen beszippantotta a történet egyébként, abszolút rajongás van.
6.5 évesen hallgattuk(hangoskönyv) majdnem az egészet, illetve ennyit is engedtem nézni az 1 filmből, illetve játszott ilyen játékkal(kinect). A trollnál megijedt a filmben, a könyves részt csak izgalmasnak találta, szóval más, ha látja is, szerintem nem való kicsiknek. 7 évesen majd végigolvashatja, mire végez a könyvekkel lesz ideje várni a levelét.
Nálunk az első könyv 20 éve 2. osztály végén volt kötelező olvasmány. Kicsit sem volt megrázóbb, mint a pál utcai fiúk.
A filmek nagyon rosszak, és én nem fogom hamarabb megnézetni vele, minthogy olvasná.
A lányom imádja az összes részt.
5,5 éves. Kb 1 éve bolondul a filmsorozatért.
Soha nem volt rémálma.
Néha belekérdez egy egy résznél (pl Aragógnál "ugye nincs is ekkora pók)
Azt megbeszéljük h ez csak egy mese. Ilyen nem létezik avalóságban. És ennyi.
Miért gondoljátok h a későbbi részek kevésbé" gyerekbarátok" mint az első pár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!