Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki tud olyan sorozatot...

Valaki tud olyan sorozatot ami kicsit hasonlít a Harry Potterhen?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni egy olyan sorozatot ami hasonló mint a Harry Potter. A gyűrűk ura nem tetszik. Azon kívül másról nagyon nem tudok. Nem szeretném hogy sok részes legyen. Kb olyan 8-10.

2020. dec. 28. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Filmekből olyat, mint a HP, nem igazán tudok. Talán a Narnia Krónikái, nekem az tetszett, sokszor megnéztük már.

Amiket viszont szeretek és hasonló rajongást váltott ki belőlem mint a hp, sokat tudok. Nem tudom érdekel-e, de pl a the 100, vámpírnaplók, the originals, light as a feather, manifest. Ezek mind izgik, én jól elvoltam velük.

Illetve, könyvek. Töménytelen mennyiségben. Ja és fanficeket olvasok.

Sajnos kevés olyan igazán izgalmas filmsorozat van mint a HP. 😒

2020. dec. 28. 22:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia köszi a választ. Amiket írtál azok varázslósok?
2020. dec. 28. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem mind
2020. dec. 28. 23:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Melyik varázslós? Csak mert olyat szeretnék nézni
2020. dec. 28. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Narnia olyasmi, light as a feather is, vámpírnaplokban is van varázslás is, de nem az a fő vonal, de olvass mindnek utána, ott a Google, benne vannak :)
2020. dec. 28. 23:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon ismerem, de ha jól tudom a Percy Jackson hasonló kicsit.
2020. dec. 29. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:
A Harry Potternek van egy fanfictionja, a Nurmengard trilógia, az eredeti történetet viszi tovább, nagyon jó. Ami nekem még tetszett, ezek kifejezetten tini-horrorok, Darren Shanetól a vámpírkönyvek és a démonkönyvek. Ha felnőtt vagy, akkor Patrick Rothfuss: A szél neve, A bölcs ember félelme.
2020. dec. 30. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!