Véleményeket szeretnék a borostyánláncról! Hatásos? Hol lehet venni? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 20:55
1/3 anonim válasza:
Sokan nagyon esküsznek rá, hogy jó, nekünk nincs bajunk még eddig a fogzással. A legolcsóbb a madaras tesoba, de ott sincs mindegyikben. Ékszerésznél kapható még.
2/3 anonim válasza:
Mi lassan két hete használjuk, és nekünk bevált. Addig már három hete csak fájdalomcsillapítóval tudott elaludni a kisfiam - azzal is csak nagy nehezen -, majd három-négy óra múlva felébredt, és nyűglődött egész éjszaka. Mikor felraktuk a láncot, még egy-két este kapott fájdalomcsillapítót, de azóta sem, és mióta rajta van a lánc, két foga bújt ki, úgy, hogy csak annyit vettem észre, hogy már kint is van. Tudom ajánlani. Én a neten rendeltem a borostyanlanc.hu-n, nagyon korrektek voltak, megrendeltem, kifizettem neten, és másnap már itt is volt a lánc. 3500 Ft+postaköltség. Szerintem megéri.
3/3 anonim válasza:
Nekünk is bevált. 11 hós koráig nyűglődött, sokszor volt nagyon duzzadt az ínye, de nem tört át a fog. Kapott borostyánláncot és 3 hét múlva kint volt az első két fogacska. Lehet, hogy enélkül is így lett volna, de én a láncnak tudtam be.:) Mellesleg nagyon jól áll neki. Én ásványboltban vettem 1500 forint volt, neten drágább... Ha van a közeletekben ilyen bolt, előtte próbáld meg ott. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!