2,5 évesedre milyen cipőt adsz utcára, félcipő vagy edző cipő?
Figyelt kérdés
Téli bakancs már meleg nem?2021. febr. 25. 23:18
1/7 anonim válasza:
Én tegnap ilyen magasabb szárú sportcipőt akartam ráadni, de ő mindenáron a bélelt bakancsát akarta felvenni, úgyhogy abban mentünk sétálni.
2/7 anonim válasza:
Egész télen azért nyafogtak a lányaim, hogy gumicsizmát vehessenek, hát most vehetnek. 😄 Jövő héten veszünk nekik új cipőt, mert az őszit kinőtték, szerintem sport fazon lesz.
4/7 anonim válasza:
Van neki bőr félcipője és tornacipője is. Váltogatjuk. Attól függ, hogy milyen hideg van, melyiket van kedved felvenni vagy melyik passzol a ruhájához.
6/7 anonim válasza:
Két fajta cipőt hord a fiam, dechatlonos félcipő és téli bakancs, illetve ddstep félcipő és téli bakancs. Ha az idő megkívánja gumicsizma, abból bélelt vagy sem az évszak függő.
Tegnap a játszó a bundás dechatlonos volt rajta mert elôzô este cukrom vizes lett a félcipője és nem száradt meg.
Most még pont az az idő van hogy kb mindegy.
7/7 anonim válasza:
Nalunk tegnap reggel 1 fok volt, delutan pedig 20. Magasszaru sportcipo volt rajta es ma is abban vittem oviba.
Bundas cipot tulzasnak erzem azert, udvaron is kabat nelkul rohangaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!