Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vékony vagy vastag sapiba...

Vékony vagy vastag sapiba sétáltok, és mennyi idősek vagytok? Bakancs, vagy már félcipő?

Figyelt kérdés
Szerintetek vehetek 1 számmal nagyobb félcipőt? 1 éves kisfiam még nem megy, csak ha fogom a kezét. De már kezd melege lenni a téli cipőbe. De ha pont a méretébe veszek most félcipőt,mire elkezd menni, vehetek másikat mert kinövi.
2010. febr. 25. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

kisfiam 15 hónapos,ma már középvastag sapiba volt,nem vékony,de nem is a téli duplán bélelt:),és béleletlen bakancsot adtam rá.

Szerintem jó az 1 számmal nagyobb cipő,amúgyis azt olvastam valahol,hogy mindig 1 számmal nagyobbat kell nekik még venni.

2010. febr. 25. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
délelőtt vékony sapi volt rajta, de félcipője még nincs, úh. jobb híján maradt a csizma,be is izzadt kicsit a lába. (mi sopronban lakunk, itt nagyon jó napos, tavaszias idő volt). most délután viszont már a vastagabb volt rajta a sétához, a lába se izzadt be, bár délután babakocsiztunk, el is aludt kicsit. 14 hós.
2010. febr. 25. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk ma volt elöször tavaszias ídő.

Így csak a sapkát cseréltem ki séta közben .

Holnap én se tudom mit veszünk föl

2010. febr. 25. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Van olyan cípö amelyik olyan nagynak nézki ha egy számmal nagyobb ,azt én se veszem meg. De ha találok méreteset ,kicsit nagyobbat akor örülök.
2010. febr. 25. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!