Mit csináljak ha nem akar kakilni a 2,5 éves kislányom?
Volt neki olyan hogy kicsit keményebb volt.és nehezen jött ki.sajnos gondolom megmaradt benne az élmény.
De akkor hiába adok én neki bármit ha a kis fejében kellene ezt rendezni😩
Sziasztok
Tegnap délután vettem Multivitaminos kubut.na pár óra múlva kakilt de olyan folyós volt hogy majd kijött a pelusból😊most naponta megpróbálom neki elmagyarázni hogy miért fontos kiengedni a kakit,meg ja sokáig tartogatja akkor odabent a pocakba szomorú lesz a kaki.
Remélem meg fog oldódni hamarosan
Én azt mondtam a kislányomnak hasonló helyzetben, hogy a kaki a csatornában érzi jól magát, oda való, és ott vannak a többiek is, de bármennyire szeretne velük lenni, nem tud, ha nem segít neki.
Így megszemélyesítve hatott a dolog, és azóta nincs ezzel gond: ő segít a kakin, én nagyon megdicsérem, hogy ez milyen szép volt tőle, és alig várja, hogy ő húzhassa le a wc-t, hogy oda küldje, ahol a legjobb lesz neki.
A gyerekek a produktumukat a sajátjuknak érzik ebben a korban. Van, akinél ez erősebb, és egyszerűen nem akar megválni tőle, mert veszteségként éli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!