Két lány gyerekkel nektek melyik lenne optimálisabb lakás?
Gyerekek 1 éves és 8 évesek.
Méretre kB ugyanakkorák 54-55 nm. A lakások.
1: 2 szobás, mindkét szoba 20 nm, nincs külön étkező (külön WC, fürdőszoba, konyha van)
Ez pont a suli mellett van.
2: 1+2 fél szoba, a nagyobbik szoba 20 nm, a 2 fél szoba viszont 6-6 nm + van egy 6 nm étkező.
Messzebb van a sulitól.
Az 1. lakásnál valamit elírhattál, 55 nm-es lakásokban nincs 2 db 20 nm-es szoba. Maradna 15 nm minden másra? (fürdő, konyha, előszoba).
De két gyerekhez mindenképpen a minél több helyiséges a legjobb, akármilyen kicsi szobák.
Hát mi 50 négyzetméteres 1 szoba + nappali lakásban laktunk amikor megszületett kislányunk. 1 év után költöztünk 3 szoba + nappali 100 négyzetméteres házba.
Most 3 éves a kislány és vettünk egy kB 250 négyzetméteres házat. Ezt persze eladtuk
Ott már 5 hálószoba van + nappali. Még 2 gyereket szeretnénk. Így lesz hely a többi gyereknek, nagyszülőknek ha jönnek látogatóba.
Szóval gondolkozzatok el.
Ez így nagyon rossz a gyerekeknek
És nem nem vagyunk gazdagok. Én szakács vagyok nőként a párom burkoló. Átlagos család.
Ez nem egezseges felallas a gyerekeknek, kell a kulon szoba foleg a nagynak, nagy a korkulonbseg koztuk, es apukaval lakni egy szobaban, par ev mulva mar kamasz lesz.
Nagynenemek is a helyhiany miatt sokaig pont ugy aludtak mint ti, akkor sem tartottam jo otletnek de az o dolguk volt. A lany azota 13 eves es meg mindig nem bir elaludni az apja nelkul, most probaljak leszoktatni, eredmenytelenul.
En minel hamarabb koltoznek a helyedben a 2. lakasba, meg az is sokkal jobb lenne mint ez, legyen sajat szobaja mindenkinek. Ugyanugy johetnek fel a baratnok iskola utan, nem nagy tav 30 perc seta. Ha esetleg veszelyesebb kornyeknek itelitek meg, vagy sokszor kell forgalmas uton atkellni akkor mindig az egyik szulo elkiseri oket. Megoldhato minden, de ez a szobafelosztas ne haragudj, de borzalmas. En koltoznek, mielobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!