Kitolok a fiammal ha egyke marad?
Nem. Én imádtam egyke lenni, nem lettem elkényeztetett se. Rengeteg barátom volt, rokon gyerekek is akadtak, minden hétvégén bandáztunk.
Én nagyon örülök hogy nem lett testvérem.
Anyámék 7-en voltak testvérek. Ne akard megtudni, hogy mennyi veszekedés és mocskolódás van még mindig, ha egymás közelébe kerülnek...
Egykének lenni inkább áldás.
Szerintem az egész család jolletet kell figyelembe venni. Ha te úgy érzed, hogy egy gyerekes családként tudtok jól működni, ketgyerekeskent nem tudnatok jól menedzselni az eleteteket -es ez most mindegy hogy anyagiak, kialvatlanság vagy mi miatt- akkor nem fogja ellensúlyozni a negatívumokat az hogy a gyereknek van testvére.
Szóval emiatt kar hogy fájjon a fejed, bár nyilván azért gondolkodsz mert a legjobbat szeretnéd a gyereknek, de a legjobb neki a kiegyensúlyozott család :)
Nem. Ha tehernek èreznèd a masodik gyereket ès emiatt feszült, stb. lennel jobb lenne neki/nekik?
Èn mèg nem tudom, szeretnèk-e màsodikat pont ezèrt. 16 hònapos a lànyom, de most jutottunk el odàig, hogy csak 3-4x kel èjszaka.
Ùgy èrzem nincs idegzetem mègegyszer vègigcsinàlni.
Igen, kitolsz. Nem fog megtanulni osztozkodni, stb.
Viszont ha nem akarsz több gyereket, akkor ne legyen. Mert az ne legyen indok, hogy a nagyobbik tanuljon meg osztozkodni, legyen játszópajtása, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!