Kis korkülönbségnél a második gyerek születése után mikor lett megint énidőd?
Figyelt kérdés
Egy gyerekkel könnyű, jó alvó, így alvás időben délután és este is van magamra és a férjemre időm. Ki tudok kapcsolni, feltöltődni. Ez kb a nagy 3 hónapos kora óta van így. De attól tartok, hogy a kicsi születése után nem lesz 3 hónap után sem énidőm. Segítség nem nagyon van, csak a férjem.2021. febr. 11. 14:32
1/4 anonim válasza:
Amint letelt a gyermekágyas időszak, hetente eljártam szanuázni. Előtte megszoptattam a kicsit, meg hagytam otthon lefejt tejet is. 20 hónap különbség van a 2 gyerkőc között.
2/4 anonim válasza:
Amikor már a kisebb is bölcsis lett:D 24 hónap korkülönbség
3/4 anonim válasza:
3 napos korában mentünk haza, onnantól ugyanúgy az enyém volt az ebéd utáni alvásidő, mint addig. 13 hónap van köztük. 😊
4/4 anonim válasza:
Nem emlékszem úgy konkrétan SEMMIRE az első 1 évből. :D Este azért volt idő magunkra, szerencsére mindenki jó alvó volt.
Napközben néha egyszerre aludtak az elején, aztán jó sokáig nem, aztán mire a kicsi is délben aludt volna, a nagy oviba ment, na onnantól nyugi volt végre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!