Nyílt nap hiányában hogyan lehet megismerni az óvodát?
Én most azért is felpontoztam azokat, akik nem értenek egyet a kérdezővel.
Döbbenet amúgy, amire készülsz. Komolyan.
Soha, egyik intézmény sem lett olyan számunkra, mint ahogyan ajnározta az ismerős szülő. Pedig mi egyszer váltottunk ovit. És a suli se olyan, ahogy elképzeltem. Ez egész egyszerűen azért van, mert minden gyerek más. Ha az egyik gyerekkel együtt tud dolgozni az óvónő, a másikkal nem.
És ezekre a kérdésekre, hogy "kik lesznek az óvónők, hány csoport indul", a jóisten se tudja a választ. Maximum augusztus végén, a szülői értekezleten fogod megtudni.
Eleve áprilisban van a jelentkezés, ott tudnak majd egyáltalán egy kb. létszámot.
Az óvónők meg jönnek-mennek, ha szülőkorban van, akkor bármikor válhat várandóssá. Ha idősebb, bármikor mehet nyugdíjba.
Mellesleg 2021-et írunk, egy olyan év után vagyunk, ahol semmi sem a terv szerint alakult. Azt nem lehet tudni, hogy márciusban lesz-e nyitás. Honnan gondolod, hogy a vezető óvónő fogja tudni, mi lesz szeptemberben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!